- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sior84: sőt, én még ennél tovább menve azt mondom, hogy a 21. században, a számítógépek korában, a vonalkódok korában, amikor a raktárkészlet számítógépen tárolható, az internet korában, amikor egyik gép gond nélkül elérheti a másikat, nem értem miért kell egyáltalán körbetelefonálni, hogy melyik boltban mi van... Azt hiszem, ez egyszerűen nem eléggé átgondolt. Ennek a 21. sz-ban úgy kéne működni, hogy ügyfélszolgálatos számítógépbe bepötyög, megmond hol van készülék. Innen már csak egy lépés lenne, hogy az ügyfél az interneten lekérdezi, de ez nálunk majd akkor lesz elérhető, ha MÁR nem lesz rá igény.
-
Fütyesz
aktív tag
Ez van nekem bkv-s előfizetés van. A bkv is miért nem a magenta szolgáltatóval ügyködik. Mondjuk ott hányok a saját frincfrancos menütől de akkor is. Minek az az egyedi árlista mikor 100% hogy már egyik teló sincs. Sztem marad a telefonokból 3-4db és akkor gyosan kiírják az egyedibe hogy nagyobb legyen a kínálat.
Nem lehet írni a pannonnak hogyha egy készülék nincs vagy elfogyott vegyék már a fáradtságot és írják mellé elvégre nem mi vagyunk értük hanem ők érünk.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest