- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gaben01 #24212 üzenetére
volt 10x zoomos pana gépünk. családban elajándékozuk, néha még kezembe kerül, és borzadok. igazából 3-4x zoomnál már le kellett támasztani, és egyébként is sokkal gyengébb volt a képe. szóval semmire nem tudtam használni az efölötti zomtartományt.
közben meg nagylátószögben annyival több élményt adott már a 3100is, hogy nem adnám oda a szerintem használhatatlan 4-10 zoom közötti tartományért. és információ is több van egy dslr képén, simán működik, ha utólag kivágod a fölösleget. 18-55re váltottam róla, áldom a napot, teljesen más világ.
de amúgy sokan dícsérik a 18-105ös kitobit, szóval az se rossz ötlet. és az már 6x. ha nem lenne annyival drágább a 18-55höz képest, én is azt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ALIENWARE Area-51 R5
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest