Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ImI87

    őstag

    válasz sniper elite #6022 üzenetére

    Eddig "csöndben" hallgattam, amiket írsz a prociról, de most már reagálok:

    Mennyin hajtod te azt a procit 24/7-ben? :F
    Kétlem, hogy 4 gigán, vagy afölött...... Ezesetben viszont SEMMI előnyöd nincsen egy 920-szal szemben, amit te ilyen proli tucatárunak minősítesz. :W
    Jellegéből adódóan az XE proci tuningra való, mert az a minimális órajelkülönbség, ami van a 920-hoz vagy 940-hez képest, az semmi.
    "egyedi alapórajel" - ez mekkora nevetséges duma...... :Y

    Mondjuk 3,8-4 gigáig bármelyik i7 tudja ugyanazt, mint a tied. Efőlé te sem nagyon tudsz menni, mert egyrészt a hűtőddel le sem tudnád hűteni rendesen, másrészt meg normál feszen és léggel a 965-ök sem nagyon képesek csodára. Meg komolyabb tuninghoz már v.mi ész is kell. :U (és ne haragudj, de az eddigi hsz-eidből nem úgy jött le, mintha v.mi nagy tuningmester lennél - ez nem oltás, csak megfigyelés)

    Tehát ha nem használod ki azt, amit a proci tud, akkor egyáltalán semmi értelme nincs (vagyis neked igen, mert ebből kevés van a világon. :DDD ) Pár emberke a szegény kis 920-ából présel kiolyan eredményket, amit te megközelíteni sem tudsz, de nyílván nem is akarsz. Csak éppen ezért vétek parlagon hagyni egy ilyen cuccot, és csupán a "tudat" miatt tartani.
    "lehető legritkább proci" - ez is nagyon vicces, ezek nem egy Picasso kép, hanem egyszerű árucikk, amit bárki megvehet a boltban. Ritkának azért ritka, mert értelmes emberek nem hánynak ki 2x-3x több pénzt valamire, ami 100%-ig ugyanazt nyújta (ésszerű felhasználás keretein belül), mint az olcsóbbik változat. És itt nincs minőségbeli vagy akármilyen különbség, mint pl noname vs már kás cuccok témájában.

    Ezt te úgysem fogod fel, mert már X ember leírta, és akkor is ugyanazt fújod. Ezért nyílván az (X+1)-edik vélemény sem számít................ :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák