Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #21220 üzenetére
érdekesség a hibához (#21220):
egy másik ugyanilyen, hibátlan DELL monitorral ugyanezt a jelenséget produkálja 10 perc után.
(megmaradnak a betűk körvonalai, és a megjelenített vonalak és remegnek. vibrálnak.)valószínűleg nem monitor hiba:
• a fényképező (Olympus omd-em1),
• az AV kábel,
• az AV--HDMI átalakító lehet még ludas?(hdmi kábelt cseréltem, az nem változtat semmit, sőt az másik monitoron hdmi-DVI kábelt használtam, azon csak olyan bemenet volt)
Hm...?
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #21198 üzenetére
utánanéztem, általában a boltok NEM tartják, tehát a Display port a mindennapi életben csak KIMENET-ként elfogadott.
egyetlen helyen találtam, hdmi to dp adapter, de 18.000 Ft,
úgyhogy felejtős...
járhatóbb útnak tűnik,a HDMI to DVI , és a dvi bemenetet használom. érdekes, a közhiedelem a dvi-t elfogadja bemenetként
@chatran: 2 mp-el előztél, de köszi! én is erre jutottam
--------------------------------------
DE ha már monitor hibás topik. Van (volt) egy monitorom, egy Dell P2017H, és átalakítottam úgy, hogy balra is lehessen fordítani (fotózáshoz, és mivel a fényképezőgép balra forgatjuk állóképekhez, a monitor meg csak jobbra fordult, minden palack fejen állva jelent meg), tehát a házba bevágtam olyan réseket a műanyagba, hogy így is rá lehetett pattintani a konzolra.
de valami történhetett vele, mert egy pár órás használat után vékony fehér csíkok jelentek meg a monitoron, keresztben ( a hosszabb oldalával párhuzamosan), nem sok, pár darab, meg egy helyen rövid szakaszokon is, kicsit vibrált és a fényképezőgép infói, a betűk körvonalán is úgy maradt, fekete képen lehetett látni, egy halvány fehér körvonal. majd legközelebb lefotózom.
megsérülhetett a panel? vagy ez elektromos hiba?
ez így marad, vagy ilyenkor lassan, de biztosan tovább terjed? (telefonnál jártam már így) -
chatran
őstag
válasz
Wolfskin #21198 üzenetére
Inkább a HDMI-ről DVI-ra konvertálással próbálkoznék. Én annó hdmi to dvi adapterrel kötöttem össze a PS3-at a DELL U2311H-val, amin csak dvi meg dp bemenet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged