- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
spidersoft #17134 üzenetére
Köszi a választ. Ez nekem is megfordult a fejemben csak nem voltam benne biztos hogy ezt meg tudjuk csinálni. Én egyelőre még külföldön vagyok innen próbáltam intézkedni. De ma megyek haza aztán küldjük is vissza a kedves boltnak a terméket és kenje a hajara... Érdekes de utánna néztem én is nem rég vettem asus monitort 27 collba idekint de nekem bármi probléma lenne vele cserélnék... Magyarország így szeretlek...
-
spidersoft
senior tag
válasz
spidersoft #17121 üzenetére
Visszahozom ide a hibát, mivel úgy fest, hogy nem HDMI probléma, azaz nem konkrétan HDMI kábel, hanem HDMI bemenet probléma. Szóval egy gyári Samsung DVI kábel gép oldali végére ha HDMI átalakítót teszek, minden rendben van, viszont ha a monitor felé eső végére, akkor ugyanúgy rossz, mintha eleve HDMI kábellel kötöttem volna össze a készülékeket. Egyelőre olyan átalakítót nem találtam, ami HDMI-ből csinál DVI-t, de gyanítom, hogy ugyanezt hozná eredményül. Így a kábelhibát kizárnám, sanszos inkább a monitor HDMI bemenete. D2343 nevű LG 3d monitor a páciens, a menüjében nem találtam semmit, ami egyértelműen megoldaná a problémát.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest