- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
YanezTTrain
tag
válasz
balu424 #2697 üzenetére
másik ötlet: ne a mozgó síndarab végére illeszdd a gumit ami feszít, hanem valahol a közepe tájára. Forrasztassz alá darab rézlemezt, valamit, ahhoz a gumit. Így megváltozik az erőkarok aránya, talán könnyebben fel tudja vágni a vonat a váltót, kellő erejű gumi meg vissza is húzza.
-
Batman2
őstag
válasz
balu424 #2568 üzenetére
Szevasz
Semmi gond, a többiek már nagyrészben felvilágosítottak az ügyben.
Viszont az még mindíg nem árultad el, hogy mire építkezel, mi az alváz, a modelleknél ??Bontott cuccra építkezel, vagy veszel valamilyen nem kidolgozott új alvázat és magad alakítod, vagy netán még azt is saját magad gyártod teljes egészében ?
Üdv.:
-
Batman2
őstag
válasz
balu424 #2551 üzenetére
Szevasz
Szép kollekció, ehhez csak gratulálni tudok !
Ezek szerint Te nagy rajongója vagy a villamosoknak, amit meg tudok érteni, én is szeretem őket és sajnálom, hogy villamos modelleket nem vagy nem nagyon gyárt egyik gyártó sem.Milyen vázra épitetted a modelleket ?
Fém, vagy kemény papir a vázuk ?Mármint ezt a működő példányokra értem, a makettek, úgy néztem, papirból készültek.
Üdv.:
-
Batman2
őstag
válasz
balu424 #2540 üzenetére
Most szedjük szét a topikot is a hülyeséggel ?
Még mindíg nem érted ???
Még mindíg nem léptél túl rajta ???
Netán tegyem közzé még a privát üzeneteket, a trágár szavaidat is ???
Azért nem vagy korrekt, mert nem közölted, hogy miből mennyit adsz, csak feltettél egy képet, amin alig nehány darab cucc látszott és az árat sem tetted hozzá !
Aztán közölsz egy árat, persze hogy pontosan mit adsz érte, azt még akkor sem és még Te vagy felháborodva, mikor én jóval kevesebbet mondok !!!
Ember, Te nézz már magadba, aztán tanulj a hibádból !!!A topikot pedig ne szabdaljuk tovább ilyenekkel !
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óvodások homokozója
- Horvátországi nyaralás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest