- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mic ACE
aktív tag
Hát nem vártam a hozzászólásokra, megrendeltem az Evo Wirelesst. Ha vacakol a kapcsolat, akkor majd találok rá megoldást a neten. Túl sokan használnak ilyen cuccot ahhoz, hogy ne legyen rá megoldás, ellentétben a Logitech poti kopásaival, amire nincs gyógyszer csak a garanciális javítattás. Ez utóbbira hallotam példát, hogy valaki kb. 2-3 havonta viszi cserére a joy-t, és már kb. a tizediket fogyasztja.
[Szerkesztve] -
ISZOLE
senior tag
Az EVO ergonómiájáról csak annyit, hogy eleve kétkezesnek tervezték de egy ember vagy jobbkezes vagy bal tehát a talp másik oldalán levő gombokat gyakorlatilag soha nem tudja használni. A kéztámasz ugyan állítható de ha a HAT kapcsolót éred el kényelmesen akkor az alatta levő három tűzgombot csak a hüvelykujjad tövével fogod nyomkodni és fordítva. A kéztámasz előre egyáltalán nem nyúlik át. A bot átmérője is kicsi, nem tölti ki az ember kezét, pedig a vad manőverezés közben azért szorítani szoktam ami így kicsit kényelmetlen. Csak hát ugye ami benne van az meg nagyon király, szóval meg kell szokni a többit.
(A Logitech sehova se állítható viszont mindezek a hibák mégsincsenek rajta. Bele kéne szerelni az EVO belsejét.)
Mást még nem használtam. -
ISZOLE
senior tag
Logitechet semmiképpen ne vegyél, a kialakítása valóban jó de szörnyen pontatlan és hamar megadják magukat a kis pici potmétrek amik benne vannak. Nekem úgy félév után kezdett el szarakodni és miután meguntam az állandó kalibrálgatást meg szenvedést szétszedtem hátha lehet segíteni rajta. Bármivel próbálkoztam csak rosszabb lett. Összeraktam és gariban visszavittem. Most egy Cyborg Evot használok helyette. Ergonómiailag egy fos a másikhoz képest de baromi pontos. A Saitek orosz szájtján találsz rengeteg képet a szétszedett joyokról, azokon látszik milyen poti van bennük. A Cyborgban ugyanaz mint a legdrágább cuccban, normálisabban néznek ki mint a Logitech vackai, remélem sokkal tovább is fognak tartani.
Én egyébként az IL2 FB-höz használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged