Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
14 napos elállás él ebben az esetben?
Jófogáson találtam egy céget, akik cserepet árulnak, emailben kommunikáltunk, leírtam mi kell, kaptam díjbekérőt, számlát, utaltam. Megjött a rendelés, de az egyik tétel nem jó, egy műanyag antennakivezető cserép. Ettől szeretnék elállni, visszakapni a pénzt. Megtehetem?
Megírom neki, visszaküldöm, ő meg nekem visszautal? -
AssAssynn
addikt
válasz
f4lcon
üzenetére
Köszönöm, igen, a hészt, beépítettséget, telekhatárokat figyelem. Habár rohadt bosszús vagyok, mert az utcába az öregeknél össze-vissza van minden, bár én is oda tehetném, ahová akarom...
Viszont én ezt a 35 m2-t sok helyen olvasom...
Mi van, ha nem jelentem be? Gondolom le nem bontják.
-
AssAssynn
addikt
Engedély mentesen építhető épületnél mi most a szabály? Még mindig a nettó 100 légköbméter, vagy a bruttó 35 négyzetméter alapterület? Eltéri infókat kapok. Hol találom erre nézve a legfontosabb, pontos, konkrét infókat?
-
AssAssynn
addikt
-
AssAssynn
addikt
Rendes árú termék volt és több db is volt belőle. Kértem cserét is, pénzt is, nem adtak. Az a baj most meg már túl vagyok a 3 napon...
Sajnos nem voltam tisztába a jogaimmal, előtte neten olvasgattam egy kicsit, azokat próbáltam nekik mondani, de az összes eladó mogorván körbeállt és mondta a magáét, nem álltam le velük balhézni... -
AssAssynn
addikt
válasz
razorbenke92
üzenetére
Magánszemély vettem, nincs számla, ugye blokk van, meg a garijegyre írták rá a vásárlás dátumát.
-
AssAssynn
addikt
Segítenétek?
Egy fizikai barkácsboltba becammogva vettem ma egy gépet, ami első próba alatt megadta magát. 2 órán belül visszavittem. Azt mondták se pénzt nem adnak vissza, se csereterméket nem adnak, hanem gariztassam le én. Annyit sikerült végül elérnem, hogy otthagytam, hogy ők gariztassák le. Szabályos volt az eljárásuk, vagy átvertek?
Tudok valamit tenni még? -
AssAssynn
addikt
Sziasztok.
Van egy ILYEN, ahol ott a hatályosságnál szerepel egy áthúzott karika. Ez azt jelenti, hogy hatályon kívül helyezték? Hol találom meg most ennek a jogszabálynak az utódját, vagy ami most aktuális?
-
AssAssynn
addikt
Köszönöm mindenkinek a korábbi segítséget. Időközben az a kérdés merült fel, hogy ha ÁNYK-n, ügyfélkapun keresztül küldöm be az iratot a bíróságnak, akkor is kell rá tanú, vagy úgy elég simán az írományom?
-
AssAssynn
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Ma vagy holnap jár le a határidő. Milyen irodába tudok így bemenni?
Ahogy mondtam, én elektronikus kapcsolattartásra vagyok kötelezett, ez nem csak egy opció.
A három példányt jó, hogy mondod. De mindig kell két tanú? -
AssAssynn
addikt
Sziasztok.
Magánszemély vagyok, de elektronikus kapcsolattartásra kötelezett (korábbi munka következtében).
A bírósághoz kellene eljuttatnom egy dokumentumot. Mi lenne ennek a módja? Nagyon megköszönném, ha valaki leírná lépésről lépésre, mert már csak 1 napom maradt rá.
-
AssAssynn
addikt
Én is ettől félek, hogy belefutok egy nagyszájú pancserba, aki nem kellően képvisel, ezért akarok valami "sztárügyvédet", de "sztár" nélkül, tehát nem híres kell legyen, hanem eredményes, stb, amit írtam is. Az a baj ránézésre ezt nem mondod meg, de valahogy mégis választanod kell.
-
AssAssynn
addikt
Jó ügyvédet hogy lehet találni?
Tudom ajánlás által, de ha nincs ajánlás, akkor hogy? -
AssAssynn
addikt
Ha nincs ügyvéded, mennyire nehéz a következő lépéseket megtenni: rendőri/bírói intézkedéssel szembeni panaszbejelentés, feljelentés rágalmazás/lejáratás miatt, különféle keresetek benyújtása bíróságokra, stb,stb.
Többször hallom, hogy magánszemély egymaga mondja, hogy feljelentést tett, ezt-azt csinált. Én ezeket viszonylag könnyen eltudom magamtól intézni, vagy azért hosszas és komoly utánajárás kell hozzá? Nyilván ügyvéd lenne a legjobb mindenre, de általában nem ért egy valaki mindenhez, másrészt nyilván anyagilag ez nem kevés. Hallok ilyenekről, hogy egy beadvány megírása 70e, egy személyes konzultáció 50e, egy személyes megjelenés sok+útiköltség. Szóval, ha valamit az ember maga be tud adni, akkor legalább ennyit is megfogna rajta.
-
AssAssynn
addikt
Hali.
Van itt ügyvéd a topikban? Kérem írjon rám.
-
AssAssynn
addikt
Amúgy, ha más nem, maga a kéményseprő tudja, hogy milyen névre és adószámra kell kiállítania a számlát. Hogy fizetés előtt, vagy után, az majdnem részletkérdés most, de a lényeg, hogy ott ki fog derülni. Én odahívnám, kifaggatnám, aztán a végén hazaküldeném, ha tetszik neki, ha nem. Utána még úgy is sok idő lesz, mire rád küldik a katasztrófavédelmet, addig szerintem kitudod járni, hogy kihúzzák a céget onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tápos kibeszélő offtopik
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest