Hirdetés
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
berzsenyi
üzenetére
Köszönöm, benéztem hozzájuk és vettem is egyet, ami szerintem (és kaptam onnan is megerősítést) a legjobb átmenet sebesség és városi biztonságos közlekedés között:
Powerslide Phuzion Radon 90 - 4 kerekű. Fitnessre is simán használható, tehát hosszú távon is tudom kb. mindenre használni.Swell lite tele van a nettel, hogy baromi kényelmetlen, nem véletlen akciózzák. Nem volt készleten (decában), de a Phuzion Krypton 100 volt a lábamon: baromi kényelmes, de 3 nagy kerék nem elég biztonságos kezdőként.
Legfőképpen ez rettentett el a 3 kerekűektől.Fila (szintén deca) volt a lábamon, az is baromi kényelmes volt és nagyon jól gördült. Még tetszett is
Mondjuk a Powerslideok kereke nem pörög olyan simán Lehet a sín miatt, de ott nincs alátét a csapágy és a sín között. Valamelyik kerék csomó ideig forog, de több megáll pár másodperc után. Ha lazítok a csavaron, akkor se sokkal jobb a helyzet
Na mind1, egyelőre nem ettől fogok rosszabbul menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ubuntu Linux
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na mind1, egyelőre nem ettől fogok rosszabbul menni.