- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabili74
aktív tag
Minden tisztelettel... Úgy reklámozza, és árulja, hogy 2x M.2, 6x Sata. És valahol a manuálban meg valóban ott van... Szóval, én ezt ugy értelmeztem, mikor megvettem, hogy mehet bele egy rakat HDD, és két M.2. De nem.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
csabili74
aktív tag
válasz Xoremion #8042 üzenetére
Sejtettem, hogy valami turpiság van a dologban. Bizony ocsmány, mert pont azért vettem ezt, mert lehet pakolni. Igaz, a Giga az apróbetűkkel levédi magát, de mondhatnám, hogy a Manualt csak megvétel után olvasom.
[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Sziasztok. Volna egy kérdésem:
Adott egy gép, amiben Ryzen 5 1600 proci, 16 gb ram, 600 watt táp és egy B450 AORUS ELITE alaplap van, ami eddig ebben a felállásban egy M.2 SSD és négy sata HDD mellett működött. Most vettem bele egy kisebb M.2 SSD-t a második helyre az alaplapon (2280 méret), és a lemezkezelőben sikerült felismertetni, viszont két HDD-t igy nem lát a gép. Tegyük hozzá, érzékeny vagyok a durva kiosztásra, és amúgy meg elég laikus vagyok Szóval, kérlek, segítsetek, mi lenne a megoldás, sajna azon HDD-re is szükségem lenne a két SSD mellett.[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Sziasztok. Van egy B450 AORUS ELITE alaplapom, és egy Ryzen 5 1600 proci. Win 11 alatt ki szeretném venni a videókártyát, és az integráltat használni, de ha kiveszem a PCI-E -n lévőt (GTX 960), és újra indítom a gépet, az integrált nem ad képet. Mit tegyek, hogy külső kártya nélkül is tudjam használni a gépet? Laikus vagyok,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest