- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Gratula!!
Fiio A3 bass boost mellett milyen?
Mi a DAC / hangkártya?Én végül örülök, hogy a K612 Pro nálam maradt, mert ilyen jó nyitott fejest 30k körül nem nagyon tudnék venni használtan sem. Lehet, hogy a DT880 600 ohm-ot rákötöm a laptop / Fiio E10 / Presenter 2-re, a K612 Pro meg marad a PC / Musiland 01 / Sense V1 láncon.
-
Dorien
veterán
Szerintem jobb, mint az AD500X, inkább AD900X szint (nekem volt mindegyik), de kell neki erősítő. A Fiio A3 elvileg bass boost-ot is tud, így már bátrabban neki lehet vágni ezeknek a semlegesebb hangú fejeseknek is.
A Z-Review véleménye csak egy a sok közül, nekem sosem volt igazán mérvadó...
Inkább ezt érdemes átolvasni: [link] -
Dorien
veterán
A nyitott, plüss párnás AD500X azért teljesen más világ, mint a zárt, műbőr párnás K550 MkII. Ha szellős hangzást keresel, jó 3D térrel, sokáig tartó kényelemmel otthonra, akkor szerintem az előbbit vedd.
Gigi01: Az árukért nagyon jók, leginkább csak a Takstar fejesek tudják megszorongatni őket a belépő kategóriában.
-
Dorien
veterán
Azt kellene eldönteni, hogy a nyitott megfelel-e. Itt ugye nincs hangszigetelés, ki / be hallatszanak a hangok a külvilág fele / felől. Ez esetben én az AD500X-et javaslom, könnyen hajtható, nagyon jó tér és nincsenek zavaró kiemelései. Én nagyon élveztem a hangját, majd 2 évig megvolt, mielőtt eladtam. Itt van egy aprón 30k-ért: [link]
Ha zárt kell, akkor jó lehet a K550 MkII, M40x és a DT770 Pro is. A K550 MkII a legkiegyenlítettebb hangú és ez szigetel a legjobban. Az M40x inkább V karakter, ez és az előző is könnyen hajtható. A DT770 Pro-nak 3 féle verziója van, otthonra én a plüss párnás, 3m egyenes kábeles 80 ohmost ajánlom.
FehérHolló: Ilyenből szerintem csak kábelt vegyél, az egybe adapterek nagyon fosch minőségűek. (rosszul érintkeznek, szétesnek)
-
Bodz
nagyúr
-
Spíler
őstag
+1 Pioneer.
Slx 681 EVO
Slx 662 EVO
MARSHALL Major II
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- VR topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- Kerékpársportok
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest