-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Benhill #2440 üzenetére
Valami mosószer + körömkefe + kád/lavór/mosdó. Nekem bevált, már vagy tízszer mostam ki így, nem kell finomkodni a körömkefével sem, széleit belülről kifelé súrold csak. Utána 2-3 öblítés, nem árt vegyszermentes körömkefével is rámenni egyszer, végül folyóvíz alatt egy öblítés. Utána jól rázd ki, ilyen időben 10-20 perc alatt megszárad. Olyan lesz, mint újkorában, az egér is pontosabban fog működni.
Egér optikáját pedig a porszívó szűkítőjével érdemes tisztítani (csak odatartod a nyíláshoz maximum szívóerővel, és kész is), amikor először csináltam egy két éves egéren alig akartam elhinni, mennyivel pontosabbá vált, azóta minden hónapban tisztítom. Az egér, billentyűzet többi részét a kárpit kefe fejjel érdemes porszívózni, minden szennyeződést leszed, és kíméli az eszközöket, sokan nedves papír-zsebkendővel szedik le a koszt, ami hülyeség, a víz befolyhat, és nem is túl eredményes, csak benyomja a koszt a mélyedésekbe, az egér belsejébe.
(Ja és ugyanilyen egérpadom van, szóval nem kell leválástól tartani. Széleket viszont csakis belülről kifelé mindig, különben kirojtosodhat, leválni mondjuk rossz irányú dörzsölés hatására sem hiszem, hogy leválna.)
-
Kornel213
tag
válasz
Benhill #1625 üzenetére
Nagyon jó egér egyik haveromnál játszottam vele, a 3x-os tűzgomb nagyon bejött
Én is azon gondolkozom hogy megvegyem csak nem tudom hogy mi a különbség a lézer és az optika közöttmert itt van pl ez az egér:[link] ez egy optikai 2000dpi-s és olcsóbb is,,,, amit te mondtál az lézeres!!nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest