- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
A rendes neve D-Sub/BNC kábel. Ha van ilyen bemeneted, akkor használhatod. De ettől nem fog megjavulni a abal alsó sarok. Keress egy "Landing" beállítást az OSD-ben és próbáld azt állítgatni.
Esetleg az összes beállítást reseteld le és utána nézd meg, hogy megmarad e a lilásodás.
Én egy Samsung 997MB-t használtam BNC kábellel. Igazából nem jobb, mint egy jó minőségű 15 tűs D-sub monitor kábel (a vastagabbik fajta, amivel ölni lehet
).
Ha ezt használod, akkor a monitorról nem fog információ visszajutni a PC-be. Ezáltal az EDID funkciót elfelejtheted. Ez a képernyő frissítési frekiknél okozhat problémákat, amíg manuálisan be nem állítod a maximális értéket (ehez viszont ismerned kell a monitor képességeit).
-
bolcsodal
addikt
A régebbinél biztos jobb. De én inkább trinitronos 19"-akat nézegetném. Abban nem vagyok biztos, hogy az általad említettnek Flat képcsöve van-e (úgy értem valóban flat!).
Mondjuk egy ilyent: Dell P992 ([link])
vagy ilyen kategórát érdemes...
Ezeket is kb 8K-ért vesztegetik....ha szerencséd van.
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
juhejj ijet meg arulnka: sf2? vmikor 98/99-ben hoztunk belole par db-ot es maramar lecsereltek mindet de a tobseg meg muxene. ill. muxik ha baj van /amugy nelkem si van egy 17sf, mar csak a szekreny tettejen.../
udv
neduddki
mod: az adi sokkal fiatlabb nem? de mindenkepp a szemeddel doncs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged