- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
mikrofon #170 üzenetére
HDR az egyik, azt tájképek esetén gyakran használom ha az ég is benne van.
Focus stacking, az mondjuk PS-ben szoktam, de a LR+PS előfizetés párban van.
Panoráma szintén. De ezt igazából nagyon sokan hiányolják ahogy néztem a neten.Azt nem tudom olyant lehet, hogy egy kép módosításait rámásolom több képre? Timelapse készítéskor jó lenne ha több száz képre rá tudnám húzni ugyan azokat a beállításokat.
Azt is szeretem, hogy LR-ban ki tudom választani a kamera jpeg profiljait is. Ahogy látom itt beépítve ezek nincsenek.
Közben taálom meg az apró dolgokat. Pl előbb még nem tudtam, hogy a dőlést hogy lehet vonal húzással korrigálni, de azóta megtaláltam.
Olyant lehet itt is, hogy pl LR-ban ha lenyomom az altot akkor mutatja a white, vagy blackek mozgatásakor mi bukik be. Vagy a sharpening esetén is maskolható, ha altot nyomom akkor látom mire hat az élesítés.
Egyébként egyre jobban tetszik. A color editing panel szerintem sokkal jobb, mint a LR. És itt bármit lehet rétegen szerkeszteni, nem csak bizonyos dolgokat.
Most 149€ helyett 67€ ért meg tudnám venni, amit bizony még akkor is megér ha megtartom mellé az LR+PS előfizetés is, és bizonyos dolgokra azokat használom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Windows 11
- Kedvenc zene a mai napra
- Vírusirtó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest