Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz copass #40157 üzenetére

    A posztoló azt írta, hogy sokat fotóz manuálban - ebből következtettem arra, hogy megvan benne a fejlődési igény, nem elég neki egy point 'n' shoot-ra butított DSLR váz.

    1/4000? Vesz egy tökátlag palacsinta 2.8-at, vagy egy plasztik-fantasztik 50/1.8 II-t, és verőfényes napsütésben máris nem tudja nyitva használni őket.

    (#40158) Pelican: Annyi a különbség, hogy amikor azok a képek készültek, még nem volt más és akkoriban az volt a technika kvázi csúcsa (amit az átlag földi halandók is meg tudtak fizetni, a riportereknek privilegizált 1-es sorozaton kívül). Mert ugye nem mostanában retrózott a 300D-vel. :)

    Passz...Vásárlás után bekonfigoltam az AF beállításokat és azóta már csak 1x, vagy talán 2x nyúltam hozzájuk finomítani.

    (#40160) p_adam: Arra gondoltam, amikor az első szériás 5D4-ek szenzorhűtése elégtelen volt és a 4K felvétel megszakadt miatta. Erre a Canon közölte, hogy csak akkor cserélik jobbra, ha veszel mellé C-logot is 100EUR-ért (bezzeg az újabb 5D4-ek már eleve a javított hűtéssel érkeztek C-log vásárlása nélkül is).

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák