- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Én még egy eladóval sem emaileztem pedig már 300 fölötti vásárlásnál járok Max ebay üzi ha baj lenne akkro pedig csakis ebay casen belül. Leütöd, kifizeted paypallal és szerintem el is küldi, másnak is megérkezett tőle magyarországra, akik itt írták + akik csak priviben + jómagam már 5-6 fő és ugyanaz a termék. Szerintem csak lerázott téged.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
.DLL
veterán
Egyrészt ez itt off, másrészt ezzel is mellényúltam, sajnos nincs tapasztalatom fotós állványokkal, nyilván miután gond lett vele, csak utána néztem meg szerkezetileg, hogy mi a helyzet. Nekem egy nagyobb Hama is megfelelne volt olyan is csak szétbarkácsoltam, de azzal nem volt gondom, most 5-6 ezer Ft-ért nem megéri? Persze a komolyak azt mondják nem, mert ha valamivel szenvedés a fotózás, vagy eleve alkalmatlan arra a feladatra amire nekik kell, akkor azzal nem tudnak képet készíteni. Ez igaz.
A Cullmann-om is megáll a lábán ha szétnyitom, de ahogy megemelem azonnal becsukódik mindhárom láb. Egy nagyobb Hama is van ilyen stabil van bennük anyag, csak a fittingek műanyagok, nameg a feje az szar, és nem cserélhető, na pl. ezek azok, amikre a komolyak azt mondják, hogy nem foglalkoznak vele. De hobbira szvsz tökéletes.
Benro videós állványom viszont van azzal sem volt eddig semmi gondom, ha fotósban is ugyan ezt a minőséget tudják, akkor szerintem bátran vehető, de bármilyet is veszel már akkor-ott nézd meg a szerkezetét amennyire, ne csak erősnek nézzen ki, hanem hogy mennyire finom megoldásokkal van összerakva. Innentől amit a pénztárcád enged, de a továbbiakban ott az állványos topik.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
grigo
őstag
Köszönöm. Mondjuk úgy vagyok vele, hogy ha már megvettem valamit akkor úgy és arra szeretem használni amire szántam. Bütykölgetni nem szeretem ha nem muszáj.
Még egy off kérdés. Szeretnék venni egy 32-es kártyát. Maradjak a bevett SanDisk márkánál vagy esetleg Transcend vagy bármi más most a tuti?
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
.DLL
veterán
Még annyit, hogy ezzel én is így vagyok A "szétbarkácsoltam"ot úgy értettem, hogy szétvágtam, felhasználtam, már darabokban van. Az egyik lábból pl. mikrofontartó állvány lett, a középoszlop csövéből steadycam, a baseplate és a cseretalp is erre lett felhasználva. 4,5K volt, nem sajnáltam, és hasznosult. Miután nem volt állványom utána vettem a Cullmannt.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Pete87
tag
Tudtok ajánlani nekem olyan herkentyűt, ami wifi-n, vagy BT-on közvetlen átküldi egy D600-vel fotózott képeket telefon/tab-ra?
Előre is köszönöm! -
*Ropi*
félisten
válasz Pete87 #19860 üzenetére
Akkor meg egy USB OTG kábel is elég, meg a telefonon a megfelelő app (pl. DSLR Controller).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
Arra, hogy jpegeket nézegessek a tableten bőven elég egy ~500 Ft-os USB OTG kábel is. Mert raw fájokat csak a legdrágább PRO X2 kártya visz át. De az is olyan lassan, hogy megőszülsz...
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
.DLL
veterán
válasz *Ropi* #19863 üzenetére
Oké. De a kérdező Wifis, netán BT-os megoldást kérdezett, gondolom nem professzionális felhasználó, nomeg miközben fotóz nem akar egy kábelen lógó telefonnal mászkálni (az enyém pl. nem is tud usb host-ot).
És lehet hogy csak jpegeket akar átküldeni biztonságból, ami automatikusan átmegy egyből.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
bl4ze
veterán
40-50 centi távolságból viszonylag kevés fényt kapó helyre milyen obit ajánlanátok ? EOS 600D-re
Pontosabban: kávégép szemből, kifolyó kávé fotózása - jellemzően kicsi a fény, a kifolyó kávé mozog, folyik
Ilyesmi :
stb... erre jó lehet egy fix obi?
[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
gypiero
tag
Sziasztok! Bár nem teljesen Canon dologról van szó, inkább tartozék, azért hátha tud valaki segíteni. Van egy Aputure BP-E5 markolatom az 500D-hez és kicsit furcsán "viselkedik". Meglepően kevés exponálás után elkezd visszajelezni a gépnek, hogy az akksi merül és amikor ő úgy gondolja hogy lemerült, küldi a jelet a váznak, ami kikapcsol. Markolat leválaszt, akksi a vázba behelyez és a töltöttség újra 3 egység, immáron helyesen kijelezve. Mi ennek az oka, lehet valahogy orvosolni? Mert számomra nélkülözhetetlen a markolat, újat viszont nem tudok jelenleg vásárolni.
-
*Ropi*
félisten
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Kérdés: Kacsintgatok a nagyobb szinkron sebességre képes vaku távkioldók felé, mert a szabadban mindig bajban vagyok, ha deríteni szeretnék. Sokszor kellene a 1/200-nál nagyobb gyorsabb záridő, persze olyankor, mikor kis mélységélességet szeretnék, így nyitnom kell a rekeszt.
Amit kinéztem az én hobby célomra:
Meglehetősen egy áron futnak, de kérdés, szerintetek melyik a jobb választás?
(Azon azért megrökönyödtem, hogy hazai vállalkozónál alapból a duplájába kerül mindkettő)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
IrsaiOlivér
tag
Sziasztok!
Az MM-ban azt mondták, hogy a 3 év garanciához is regisztrálni kell, de én nem látom sehol.
Ha a visszatérítést már elcsesztem, ezt nem szeretném....
Köszi -
csacsi77
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz IrsaiOlivér #19889 üzenetére
Arra figyelj oda, hogy "a vásárlás napjától számítva 15 nap áll rendelkezésére a regisztrációhoz."
⭐ Stella
-
Monya78
veterán
válasz IrsaiOlivér #19889 üzenetére
Mi lett elrontva a visszatérítésnél?
Én is pont ma regisztráltam mindkettőre, visszatérítés + 3 év garit. Remélem minden Okés lesz. -
Monya78
veterán
válasz IrsaiOlivér #19895 üzenetére
Ja értem, akkor jogos.
-
bl4ze
veterán
Sikerült várni és vadászni, postával együtt 25 ezer Forintért sikerült lecsapni egy nagyon keveset használt
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS obit.
Ami van még mellé : Hoya 58mm UV filter + JJC lens hoodMár várom, hogy kézbe vehessem
.:. bl4ze .:.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs