- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelenait
csendes tag
Hát az biztos, hogy jól mutatna.

Ám most, hogy jobban megnéztem a képeket találtam pár apróságot, ami igen nagy baja a busznak, ha rendes turista busznak akarnánk beállítani.
1. 100+2 főt írnak, hogy szállíthat, de az átalakítások miatt szerintem nem valósítható meg. Az első lépcső bal oldalra helyezése miatt buktak minimum az alsó szinten 4 helyet illetve az emeleten 2-t vagy 4-t. (Inkább 4-et, mert a lépcső egyenesen megy fel és több hely szükséges hozzá.)
2. A másik nagy baja, ami már a Skylinereknek (és az emeltesek 90%-ának), hogy csomagtartó túl kicsi. Sőt a mérete egyezik a Skylinerének és már ott is kevés. (Ezért van sok turistabuszon nyáron is síkoffer és utánfutó). A csukló mögötti két ajtó nem plusz csomagtartó, hanem az elektronikának és csukló egy részének a helye (képről legalább is ez jön le.) Ráadásul nincs vonóhorog, se síkoffertartó a buszon.
3. Amit korábbi hozzászólásomban írtam, hogy mechanikusak az ajtók, ami a mai világban már nem elfogadható. Főleg, egy ilyen busznál.
Ezeket a hibákat kijavítaná a leenedő tulajdonos valahogy, akkor biztos, hogy egy nagyon komoly busza lenne, ami egy cég buszflotájának az ékköve lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- RugKing 4 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest