- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Írtam példát, direkt raktam idézőjelbe, jogilag létezik "baleset"(definiáld akárhogy), és lényegileg ilyenek mikor német Telekom elhagyta a DVD-t az ügyféladatokkal, USB-t elhagytak út közben, írtam a Toyota esetét, ilyenek. Még egyszer vedd ki a 3. félt ennyi. Ha 3. fél van benne akkor annak már van büntetőjogi felelőssége is, így maga az adatkezelés az esettől függően nem feltétlen volt hanyag. DE minden estben eseti akár mit is csinálsz vagy mondasz, mivel ahogy írod nincs jogilag pontosan definiálva, de szabályozva van.
"nem lehet védekezni azzal, hogy véletlenül fértek az adatokhoz hozzá."
Jogilag a kérdés, hogy a cég a szabályozás szerint járt-e el vagy sem, azaz hanga volt-e. Ha valaki egy 0-Day-t használ ki adatok eltávolításhoz, vagy egy alá Solarwinds beszállítói SW-ben lévő malwaren keresztül akkor nem terheli felelősség az adott céget, mivel rajtuk kívül álló okok vezettek az adat eltulajdonításhoz, még 3. fél beavatkozása esetében is.
Nagyon nem egyszerű ez a kérdéskör és végképp nem fehér vagy fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest