Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Szeretem amennyire csak lehet adatbázishoz közel tartani a logikát. Aztán az már, hogy az adott tárolt eljárást mysql-lel vagy mysqli-vel hívom meg számomra kb. mindegy.
Szerintem ezzel az esetek többségében csak lábon lövöd magad.
Például ha használsz valamilyen verziókövető rendszert, akkor az hogy működik együtt az adatbázis tárolt eljárásaival? A tesztelés is nehézkesebb, mint ahogy release esetén is több meló van, több hibalehetőséggel.A phpmyadmin pedig valóban nem a legjobb eszköz, mert ugye nem valami natív szoftver, hanem egy weboldal. Ettől függetlenül az esetek többségében a tudása megfelelő, és nem kell megoldani azt, hogy kívülről csatlakozz az adatbázis szerverhez. (Mert ugye általában nem lehet, marad a tunnel vagy a vpn, futhatod a köröket a rendszergazdával, stb.)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nincs mit!
Ja okés, így már más, az általad említettekhez mondjuk egy ilyen viszonylag egyszerű felület meg egy sima textarea a lekérdezések, stb. megírásához tényleg nem elegendő.
Nekem még bőven van mit tanulnom, hogy az általad említetteket alkalmazzam, és több logikát ültessek át MySQL-re. Nálam egyelőre a logika nagy része PHP-ban dől el.
Te mit szoktál használni/mit javasolsz SQL-fejlesztésre?Hmm, hát majd lehet, hogy virtuális gépre felpakolom az általad említett verziókat, hogy kipróbáljam, mert meglep, hogy nem megy a mysqli. Habár melós.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem még bőven van mit tanulnom, hogy az általad említetteket alkalmazzam, és több logikát ültessek át MySQL-re. Nálam egyelőre a logika nagy része PHP-ban dől el.