Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Bocs, hogy ezt mondom, de engem meg speciel sokkal jobban zavar az, hogy majd' minden webfejlesztős topicban előadod a Prohardver ügyvédjét, meg a "jaj nem is hiszem el, hogy mik mennek manapság, nem is fogom követni a topicot"-sirámot, mintha a kérdezők a segítségedre szorulnának, amikor valaki nem pont finomkodva tesz valami erősebb megjegyzést, és ezt kell elég sokszor olvasni tőled. Hidd el, a segítséged nélkül is általában meg tudják védeni magukat, nem kell mindig a haladó(bba)kkal összeveszni azon, hogy miért nem porcelánbabák módjára bánunk egymással. Az ilyeneken való hosszas OFF-olások legtöbbször rosszabbak, mint maguk a beszólások.
(Pedig egy haladónak ugyanannyi joga van - nem feltétlenül jogosan! - beszólni valakinek, aki esetleg nem nézett utána rendesen, vagy furát kérdezett; de igaz, neked is természetesen van jogod beszólni a beszólásért
csak nem biztos, hogy előrevisz.) Ezt nem sértésként mondtam, ne is vedd kérlek annak!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Pedig egy haladónak ugyanannyi joga van - nem feltétlenül jogosan! - beszólni valakinek, aki esetleg nem nézett utána rendesen, vagy furát kérdezett; de igaz, neked is természetesen van jogod beszólni a beszólásért
csak nem biztos, hogy előrevisz.) Ezt nem sértésként mondtam, ne is vedd kérlek annak!