- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyGy
csendes tag
Hello!
TetherGPS ezzel megy. Konkrétan ennek a Lite verziójával próbáltam.
Kell, egy másik androidos cucc amiben van wifi megosztás és gps. Felrakod mind két cuccra a tether-t. Megosztod a netet a gps-el rendelkezőn, aztán egyiken elindítod a szervert, másikon a klienset.
Valahol még olvastam, hogy a fejlesztői beállításoknál engedélyezni kell a "hamis" gps koordináták használatát, amikor software emulálja a GPS-t. Ennélkül nem próbáltam, hogy megy e.
Ime egy screenshot:
bye
HyGy -
HyGy
csendes tag
Eddig jónak tűnik a rajzolás.
Ezt próbálgattam: FlexiSketch Egyébként ezek leginkább csak vázlatok. Sencha cuccokkal fejlesztek és jó látni, hogy melyik elem, hogy helyezkedik el a másikakon belül, hogy megfelelő selectorokat tudjak írni. Erre kb ez jó lehet. Próbáltam már pc-s cuccokat is, de nagyon lassú velük rajzolni. Ez viszont jó, igazából nem kell, hogy pontos legyen, csak látszódjanak az elhelyezkedések.
Próbáltam azt a mutató helyzete dolgot de idegesítő volt.
Közben úgy néz ki a GPS-t is sikerült életre kelteni.
-
HyGy
csendes tag
Elvileg még vissza vihetem 3 napon belül. Azt mondták a boooootban.
Nézegettem sok félét, alapvetően a fő cél, hogy ilyen képernyő mockupokat tudjak rajzolni vele, aztán a navi az csak plusz nagyon jó lenne. A rajzolás miatt viszont nagyon jó a 10-es méret.
Néztem még a navon explorert is, abban helyből van GPS. Ha sokat kéne cipelnem, akkor jó lenne a kissebb is. De így azért a nagyobb jobbnak tűnik. A 7"-nem tudom mennyire tudnék rajzolni, kipróbálni meg nem nagyon tudtam ilyen méretűn. -
HyGy
csendes tag
válasz
andras_koczi #368 üzenetére
És mi volt ennek az appnak a neve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest