- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
válasz
Imike_80 #774 üzenetére
Az ébredés nem lehet progi miatt? Régebben volt téma hogy valami app kelti fel. Mármint ez telefonnál volt . Csak azért gondolom, mert a rendszer ugyan az. (Bocsi ha már meg lett pontosan állapítva, de tegnap már kicsit mosódott a szemem mikor olvastam a hsz-okat.
)
SZER:
A samsung töltőmmel tudnám vajon tölteni? -
royalka
őstag
Ki lehet, de ahogy gondoltam nem fog vele menni.
Szedem mind a 2 romot lefele. A futár azt mondta 2 fele jön.. Akkor amivel érkezik rom abba nem lesz magyar.
. tegnap átolvastam az egész forumot de nem jött le hogy melyik rom a jó. Inkább arra jutottam hogy kikell próbálni mert vegyesek az érzelmek. + Hogy az amivel a dobozba van nem érdemes sok időt tölteni mert akad rendesen.
Ha hibás valami, kérem kijavítani!!!
-
royalka
őstag
Szerintetek a 30Gb átruházható? (Én 99% hogy nem fogom használni.)
-
royalka
őstag
Nunder, Yoli, Imike_80. Köszi a gyors válaszokat. Igen nem töredékesen olvastam el a forumot. Ilyenkor csak nagy vonalakba szoktan infot gyűjteni a cucokról. Majd ha már használom akkor olvasgatok többet. Így elsőre a rom csere tűnt a legfontosabbnak. (A telom is rom csere nélkül egy kacat volna.) Ma még olvasgatom a felkínált linkeket.
Ha megérkezik megírom milyen rom van rajta meg hogy szuperál. Úgy is kis időt használom vele, hogy legyen viszonyítási alapom.
-
royalka
őstag
Nem tudtam várni, megrendeltem a masinát látatlanba, nyomkodás nélkül. Az ügyintéző azt mondta holnap érkezik.
Szal azt kérdezném hogy melyik rommal a legjobb a wifi? -
royalka
őstag
Elég kevés helyen lehet most kapni... Extreme Digital-nal 45k. Érdemes várni még kicsit, vagy nem megy mostanába lejjebb?
-
royalka
őstag
válasz
Zollkid100 #687 üzenetére
Jó lett a vidi.
-
royalka
őstag
Elvileg futárral hozatnám, vagy vásárlás előtt érdemes megnyomkodni? Mennyire gyakori a szériahiba? MM kapható még? A szolnoki lenne nekem a legközelebb.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Még "gyűjtögető" stádiumba vagyok, de úgy érzem ez lesz a kiszemelt. A netet a Samsung ACE telóm adná, hotspot-on keresztül. Ugye ez így megvalósítható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged