- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
válasz Hobbbyt #1808 üzenetére
de neked ez hogy jött elő? te is hallottad korábban vagy csak akkor amikor levetted a hátlapot? mikor jön meg neked a tab?
a samu csak 7.7" colos , a sony meg még így is drága, egy táblagép nem ér annyit szerintem...
Most megint csináltam egy factory resetet és megint nem csinálja... megnézem h melyik app miatt csinálhatja, egyesével felrakom az appokat...
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
válasz Tobika1 #1809 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy akkor vettem észre mikor levettem a hátlapot.
Nem, még nem.. ma van egy hete, hogy vissza vittem. Azóta nem hívtak, gondolom majd hívnak ha valami nem tetszik nekik...Igen csak 7,7 colos.. De SuperAmoled+ ami azért überfasza..
Én azon goldolkodok, hogy beadom a laptopom, és veszek helyette egy Prime-ot. Csak a Tegra3 nem olyan szimpatikus.. gyenge benne a GPU
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
tomi5244
őstag
Úgy látszik a hétfők nem kedveznek a 1016-osoknak... pusihusinak meg Hobbbytnak is múlt hét hétfőn adta meg magát a technika.
Hobbbyt: Úgy tudom a Samsung GALAXY Tab 7.7 MO.-on nem kapható. Vagy szürke importból igen?
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
-
Hobbbyt
őstag
válasz tomi5244 #1817 üzenetére
Ez igaz, de van rá főzött ICS
Mindegy is, egyelőre én nem gondolkodok semmin, mert bele élem magam.. és ezek a mocskok képesek és adnak egy másikat ahelyett hogy visszafizetnék a pénzt..
Szívás..[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
tomi5244
őstag
Chaser Pont kérdezni akartam, hogy mi van veled, nagyon eltűntél, neked, hogy szuperál a tabod? Vannak jelentkező problémák?
Továbbá a nagyérdeműt kérdezném, akik már több tabot is nyomkodtak, hogy az ips és a tn panel között mennyi különbség van? Ha nem javul a 1016 népítélete a következő hetekben akkor el kell pártolnom a 808 DCC hez.... aminek ugye tn panelje van. Szerintetek megbánnám? Ami a tn penelt illeti.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz tomi5244 #1822 üzenetére
Én nem vettem ilyet, nem is fogok
TN vs IPS ég és föld, akárki akármit mond. Lehet bármilyen nagy felbontású egy TN panel, lehet bármilyen szép a színvilága, az IPS-en "élnek" a színek és sokkal nagyobb minden irányban a betekintési szög. Tabletet IPS nélkül sztem értelmetlen dolog venni._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tomi5244
őstag
ja bocsi... ezt benéztem
A választ pedig köszi! Ha nem lenne ennyi gond a 1016 al már vettem volna. Viszont ha nem lesz változás be kell érnem a 808 DCCvel mert drágábbra és jobbra nincs keretem. 70-80 körül meg nincs ips paneles csak a 1016...
Yoli: : Hát igen, nálam is ez lesz a mérvadó!
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
-
zseko
veterán
Pár órája kikerült a 916DCC-hez a JB, ez alapján úgy néz ki van remény, hogy dolgozhatnak a miénken is
Azt persze még nem tudni jó-e, sípol-e, még nem tette fel senki.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
sony1962
csendes tag
válasz Loituma69 #1827 üzenetére
Gratulálok jó döntésedhez! Ezzel az ócska vacakkal nem kínlódsz már. Már maga az élmény lehet, hogy nem kell ezt a hulladékot kezedbe venned. Nexus 7....De krva jó készülék lehet. Én még maradok a Tescos 44.900-as 908-nál. Annyit talán megér. Eddig legalább is. Tényleg ezek a noname kínai vackok felejtősek...Amit ezzel a 1016-al is művelnek szoftver terén...Megérne egy utazás Miskolcra. Mégis csak a My Audio vílághírű cég forgalmazza....3 hete meg se nyikkantak, Mondjuk nekem is lesülne a bőr a pofámról....MÁS. Elvileg holnaptól már ezt a 1016-os csodát is árulja az Edigital. 75.000-ért. A tapasztalatok alapján rendkívül megéri az árát!
sony1962
-
Hobbbyt
őstag
válasz sony1962 #1832 üzenetére
MyAudio, világhírű? Te miről beszélsz? Nem, hogy világhírű.. De még márkának se..
Mióta megtudtam, hogy létezik a Galaxy tab 7.7 , a Nexus 7-et csak egy viccnek tartom..
De használjátok egészséggel (akinek van) ...10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
pusihusi
addikt
Megint itt a rossz szellem
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok megérkezett a MyAudio Tablet Series8 808DCC, töltőn van, nemsokára próba, azt.......4.04 s nem fém a hátulja
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
Hobbbyt
őstag
válasz tomi5244 #1843 üzenetére
A Huawei meg a ZTE és hasonló társai szerencsére már eléggé nagyok és felnőttek ahhoz, hogy tudják mi a dörgés.. az új cuccaik alá már igen komoly támogatást is adnak.
Minap volt a kezemben a Huawei 7 colos tab. Külsőre simán hozza a nagy gyártók szintjét. Szoftveresen meg nincs komolyabb baja mint az új JB frissítésnek az Asus Transformeren.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
XDModesty
aktív tag
Na mivan, miért haltunk ki ennyire?
Hányan vagyunk még versenyben?
-
tomi5244
őstag
A 916 DCC hez jött ki JB pár napja de a vicc az, hogy senki nem ír róla semmi tapasztalatot. Se itt se az sgfórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs