- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Az hogy az AS-ra nem lehet Linuxot tenni azt még mindig nem értem miért hátrány?! Az Apple nem egy mindenes platformot mutatott be, hanem HW-SW szorosan integrálva van, alacsony szinten, ahogy szétválasztod, borul az egész. Ez igaz iPhone/padra is, hogy jojo, de miért nem fut rajta android
. Nekik miért kéne a Linuxxal foglalkozni?
-
ddekany
veterán
Hát igen, ez lenne az ésszerű nagyon sok munkakörre. De sok múlik azon, mennyire sz*rrágók a VD kapcsán... lag, képminőség, stb. Ha elég erős a notebook, akkor azért ez jobb érzés utóbbiak miatt. De csak amíg el nem romlik. Vagy amíg ki nem derül, hogy kevés a RAM vagy a magok száma, mert VD-re megkapod ha van rá pénz, notebook esetén meg sokkal nagyobb kavar egy bővítés, pláne beforrasztott RAM esetén...
-
hapakj
őstag
Igen én is valami ilyesmire gondolnék, de ha jól tudom ez nem biztosítja a kompatibilitást fizikai réteg szinten. Szóval az lenne a jó, ha a kábel bármilyen komolyabb extra elektronika nélkül egyik vége USB más meg RJ45 pl.
Utána néztem kicsit ennek, s elvileg az a baj, hogy ethernet hw az elég masszív tele mindenféle védelemmel és nem lenne ideális kombinálni bármi mással.
Ott vicces, azt is írták pl, hogy egy modern wifi kevesebb áramot eszik, mint egy aktív ethernet vezérlő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nem lett arányos a fogyókúra
- OLED TV topic
- Airsoft
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged