Hirdetés
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BullZeye
veterán
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Ha kínából megrendelem a telefont, van ehhez xiaomi.eu jellegű kínai csúnyaságoktól herélt rom?
-
Kb azonos a 2 rendszer tudása, mind a 2 jó szerintem, a color os picit simábban működik, de nem tudom milyen az új hyper os, elvileg sokkal simábbak lettek ott is az animációk.
Szinte mindent testre lehet itt is szabni mint ott, pl újlenyomat animáció, aod..stb.Új frissítés. [link]
-
BullZeye
veterán
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
TradingShenzenen +100 euró a 14 Ultra és nincs benne B20.
Mi 11 ultráról váltanék, de Opporól csak annyit tudok, hogy sok leányvállalata van.
Xiaomi.eu rommal használtam végig a telefont, ami elég jól összerakott rendszer, Oppo ehhez képest hogy áll? Főleg az apró beállítások érdekelnek ami funkciót kinézetet illeti.
-
Azie
őstag
amúgy ebből van/lesz global/eu verzió, vagy tényleg egy belpiacos mobillal jöttek egy global eventre?
-
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #4 üzenetére
nekem a vivo képei továbbra is picit jobban tetszenek, csak ott egy zoom kamera van. ezért inkább az oppo kéne. de majd az x100 pro plus vagy ultra, vagy akármi legyen a neve.
-
Egyenlőre szerintem is a legjobb kamerás az x7 ultra(nem csak kamerában a legjobb)
Most kezdenek majd szállingózni a 14 ultra tesztek, a mostani jelentéktelen yt videókra nem adnék.
De valahogy úgy érzem, a 24-es évet az oppo viszi nálam.
Rég volt már hogy megvárom a teszteket egy aktuális xiaomi ultráról és ez az x7 ultra érdeme. -
joey04
titán
Én már elvesztettem a fonalat a bbk-val kapcsolatban, de a vivo meg op is az nem? Mert master mode ott is van. Reméljük az x8 ultra is legalább ilyen baszógép lesz és jön ide is.
Btw picit enyhe megfogalmazás, hogy kamerás szempontból érdekes készülék. Konkrétan a legjobb a piacon.
-
Ezt nehéz lesz idén verni, talán a 14 ultra hozza a szintet, de hogy jobb lesz e..
A csúcs kijelzőről is érdemes lett volna írni pár sort.(12bit, Dolby, 2160Hz PWM, 4500nit) -
Tudok valakit, aki le fog csapni erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest