- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Bocs,hogy beleszólok,de lehet hogy pont ez a baj,hogy csak a "tovább"-okat nyomod!Meg kell nézni hogy hová telepítené felfelé,mert nem mindig a jó helyre rakja! Attól függ hol van a játék
,D,E,....Stb meghajtón?Akkor az elejétől nézni kell hogy oda tenné-e az automatikus telepítő,tehát ha a D-megajtón,vagy máshol van,már nem is jó helyre telepíti,mert általában a C:-re akarja rakni.Na most,ha csak nyomkodod a tovább-okat,-már el is cseszted....Én is jártam így az elején,aztán csak néztem ki a fejemből,hogy mi van.Tehát nézd végig a telepítéskor az elérési útvonalat,de a leges legelejétől,és ha nem oda telepítené ahova kell,javitsd át- Dióhéjban talán ennyi lenne.
Ja,és ha nem jön be a telepítőprogram,akkor szerintem töröld le az egészet,és kezdd el feltelepíteni az elejétől az egész játékot a fentiek figyelembe vételével- De előtte futtass egy CCleanert, ez töröl mindent a Registry-ből is. -
GubisKristóf
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Mert megpróbáltam újra elindítani a telepítő programot de már nem jön be a telepítő program.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,D,E,....Stb meghajtón?Akkor az elejétől nézni kell hogy oda tenné-e az automatikus telepítő,tehát ha a D-megajtón,vagy máshol van,már nem is jó helyre telepíti,mert általában a C:-re akarja rakni.Na most,ha csak nyomkodod a tovább-okat,-már el is cseszted....Én is jártam így az elején,aztán csak néztem ki a fejemből,hogy mi van.Tehát nézd végig a telepítéskor az elérési útvonalat,de a leges legelejétől,és ha nem oda telepítené ahova kell,javitsd át- Dióhéjban talán ennyi lenne.
Ja,és ha nem jön be a telepítőprogram,akkor szerintem töröld le az egészet,és kezdd el feltelepíteni az elejétől az egész játékot a fentiek figyelembe vételével- De előtte futtass egy CCleanert, ez töröl mindent a Registry-ből is.