Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
istvan331
üzenetére
Most melóhelyen vagyok, de majd este megnézem Neked pontosan.
A keresztek szerkesztése mókás dolog ahogy Te is észrevetted. Úgy működik a dolog, hogy amikor egy szerelvény bekerül a játékba, akkor elindul a path felépítése. 4 jelzőig lát előre (ebben benne van mindenféle jelző, a virtuális jelzők is) és beállítja azokat. Emiatt nem mindegy hogy a keresztező szerelvény ebben a pillanatban hány jelzőnyire van tőled és mikor került a játékba. Ha 4 jelzőtávolságon belül vagytok és ő került előbb ebbe a pozícióba akkor ő állítja a jelzőket és te kapsz vöröset. Ha te kerültél be előbb akkor tiéd a pálya. Sokszor olyan helyzet is kialakul hogy beérsz egy állomásra a kijáratod vörös és a bejáraton meg ott áll a kereszt. Patthelyzet. Játszani kell az időzítésekkel, időpontokkal. Nem könnyű feladat.
-
istvan331
tag
válasz
istvan331
üzenetére
Lassan készül az első feladat,újabb kérdés merült fel.Első állomásnál szembejövő tehervonat beáll a mellettem lévő vágányra,majd elindulok.Most az innen második állomásra is tettem egy szembejövő tehervonatot,ami elvileg bevár és előbb indul tovább mint én.Ennek hatására viszont az első tehervonat megáll a fővonalon szembe velem a kitérő előtt és sehova tovább.Ha leveszem a második tehervonatot,az első normálisan működik.Az elején is volt ilyen gond,de akkor a vonatom startpontját hátrébb tettem,ezzel a probléma megszűnt.
Új hozzászólás Aktív témák

- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest