Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
válasz
derekas11 #11522 üzenetére
Hát akkor meg miez? Zsebre teszik a rendelt alkatrészt??30 napot várni az optikai DVD meghajtó cseréjére kicsit noszensz dolog főleg hogy nem is azzal a fő hibával lett oda beküldve. Egyre inkább kezdem azt érezni hogy ami nem teljesen kézzel foghato az fölött lazán átsiklanak és a könyebb dolgokat cserélik. Erre visszatelefonáltam és azt mondja a pasas a kagyloba hogy hát igen a nemkompantiblis szoftvereket nem tudja a gép helyesen futtatni. Mondom az oprendszer maga nem kompantibilis?akkor mire jó a gép arra hogy linux fusson rajta vagy dos ami alapba rajta volt?? Ráadásul minek gamer gép ha még egy játékot sem bir futtatni?:S Na mind1 erre holnap rákérdezek azért..mert ez ebbe a világba nem elfogadhato dolog, nem 2 forint volt.
ui: én ugy tanultam mikor műszaki suliban jegyzőkönyvet irtam hogy az alkatrész cseréje és megnevezése széria számmal legyen rajta a munkalapon és a jegyzőkönyvben. jelen esetben ez itt egy papir. Majd kiváncsi leszek mit irtak rája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest