- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #791 üzenetére
semmi gond, de legalább azt nézd meg,hogy a kérdéseidre válaszolnak-e, és ne ird be ugyanazt 5ször...
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #786 üzenetére
jégkocka
de már irtad párszor...
Semmi nem változott azóta, vegyél billentyűt ha zavar, baja nem lesz, hacsak nem állja el vmi a szellőzés utját...
Ja és akérdésre ha nem válaszolsz, akkor inkább ne is offolj itt tovább... -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #761 üzenetére
nem igazán értem hogy ezt miért reklámozod itt ennyire...
mármint a célt...
lényeg, mondd meg mennyi és megmondom megéri-e megvenni hozzá---
De ehhez azt is mondd meg mire használod a notit... meg milyen gyakran...
Ha asztali helyett megy, és sokat gamelsz akkor 4k alatt megéri megvenni hozzá, főleg ha Zalmi... -
csibor
addikt
válasz
Peetee(tm) #758 üzenetére
Biztos jó,de engem nem hoz lázba.M670-es nem termel anyi hőt,hogy ilyenben gondolkodjak.
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #750 üzenetére
hasracsapásból? már ha ugye cirka...
Hűteni meg nem kell azt jobban, mert kb beáll egy idő után, az én notim már nem fűt annyira... Az elején sokkal forróbb volt, lehet ebben is segitett a NHC?!
Egyébként NHC, hányszor írjam méég be hogy mindenkinek meglegyen???
Ingyenes progi, de akkor be is linkelem.
Sok mindenre jó, pl hogy alapon ne 45 fok felett menjen a proci...
Aztán kiirja a hőmérsékletet, meg egy csomó mindent tud.
A neve egyébként Notebook Hardware Control
[link]
Használjátok egészséggel! De most aztán használjátok ám, ha még külön ide is belinkelem...
---Google a barátod--- -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #731 üzenetére
tél van, ülj ki a margit szigetre
-
SonicV
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #672 üzenetére
Holnap megyek a Dell ért , Köszi még1x az infot, majd irok,h milyen
ő lessz az :
17'' WXGA+ (1440x900p) UltraSharp • nVIDIA GeForce 7900GS - 256MB TurboCache
Core2-Duo T7200 (2.0GHz/4MB/667) • 1024MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DL
Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • HUN keyboard
3év DELL garancia* -
lax-lee
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #668 üzenetére
Na mi a helyzet Peetee??? Megvan már az a laptop???
Ha igen,számolj be az észrevételekről.
Én is ma készülök menni megrendelni. -
SonicV
csendes tag
válasz
CSak azt nemértem,hogy miért ien olcsók ezek :S
-
SonicV
csendes tag
válasz
Köszi az infot, ezt az oldalt nem ismertem, nagyon jó árak vannak, lehet,hogy DELL lessz belőle
-
SonicV
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #670 üzenetére
-
smallville
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #665 üzenetére
köszi, de egyelőre nincs para mert még játék sincs
csak ne akarom addig beszerezni amíg nem biztos, hogy elindul.
aszaliban 9600xt volt, de azon nem ment (pont SM 3 miatt) -
lax-lee
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #656 üzenetére
Hát alapvetően elismerték hogy jó cuccok vannak összedobálva a 6XX MSI-kbe,de mindkettőnél érezhető volt hogy nincsenek túl jó bizalommal az MSI laptopokról.
Igazából a legerősebb érv az volt amikor megsúgta hogy mennyit adtak el eddig MSI laptopokból, mit gondolsz mennyit? 3-4 darabot...
Szóval nem egy népszerű gépezet, de mi leszünk az első hírnökei ha tényleg minden rendben lesz vele.Én még bízok benne,és valszeg pár napon belül megveszem -
lax-lee
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #652 üzenetére
Most voltam a notebook.hu boltban megnézni. Ott ugyan csak a 655-ös volt, de a franc se tudja...
Két eladóval is beszéltem (külön-külön persze),de mindkettő húzta a száját amikor azt mondtam hogy MSI laptopot akarok. Egyébként a legjobb ár itt pesten is ugyanaz a 278ezer a 677-ért,itt: http://sulinet.users.hu/index.php?category=75 -
lax-lee
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #649 üzenetére
én is 677-en rágódok,de a kijelző engem is eltántorít a kiszemelt géptől. Peetee és hynia, légyszi írjatok nekem a 677-es kijelzőjéről!! Tényleg annyira gáz a képe? A gépet főleg netezésre és játékra használnám majd.
Ja,és hol tudnám megvétel előtt szemrevételezni a 677-est Bp-en? tudtok valami boltot? -
hynia
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #645 üzenetére
Sziasztok!
Beállítás?Hát nem nagyon tudok mit ajánlani, amiket itt a fórumokon is sűrűn emlegetnek progik azokat érdemes feltenni. Én egyenlőre egy sima us xp prof sp2-t raktam fel
Gari? 2 év ha jól tudom, illetve magyarországi cég van megadva a garifüzetben. Hogy mennyire gyorsak, vagy milyenek a körülmények azt remélem sohasem kell megtudnom.
Az akksi az első feltöltés után olyan 100perc üzemidőt ír ki, a valóságban nagyon picivel többnek tűnik - gondolom az akksi ''bejáratása után'' több lesz az előre jelzett is...
Szerintem nem rossz kis gép
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest