- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
Aktív témák
-
Beck18
tag
Szinkron-Aszinkront is ott lehet állítani a Frequency and Voltage résznél. A memó órajelnél lehet állítani asszem 5:4et stb..
ja és pici flame: MSI rlz:))
[Szerkesztve] -
goldnarmz
aktív tag
Adtak, de ott nem látom. Az IC7-ben lehet állítani a szinkron / aszinkront és az AGP/PCI clockot?
-
goldnarmz
aktív tag
Na, már megoldottam. Egyszerűen egy Page up-ot kellett nyomni és akkor lehet állítani, hiába szükre színű a felirat, egyből átvált sárgára. Viszont most a memória szinkron - aszinkron beállítást sehol sem találom. :O Jajj, hogy mindig van valami problémám... :B
Egyébként mennyibe kerül egy ilyen Abit IC-7? Ma megálltam a Blue Fish kirakata előtt, szemeztem vele, aztán továbbsomfordáltam... :DDD -
Gorneck
legenda
Látjátok nem hiába az Abit a legjobb tuning deszka egyike! Egyszerű award bios!Mi kell még? Megvan egy IS7 v IC7!
-
Beck18
tag
Ezt már én is kérdeztem ebben az MSI Neo2-es topicba [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=38777&start=0[/L], de választ nem kaptam mai napig:(
-
goldnarmz
aktív tag
Szevasztok!
Az lenne a nagy problémám, hogy vettem egy P4 2.6 Ghz-es procit, egy MSI 865G Neo2-es deszkát, meg 2X512 Mb 400-as DDR RAM-ot. (Samsung)
Nos, húzásnál az a probléma állt fel, hogy az AGP/PCI órajele is emelkedik, ezért lefagy a gép. Kérdésem:
Hogyan lehet lelockolni az AGP/PCI órajelét a BIOS-ban /AMI BIOS/.
A könyve nemírja, és a BIOS-ban is körülnéztem már, de nem leltem rá. :O
Ha van valakinek ilyen alaplapja, legyen szíves SEGÍTSEN!
Előre is köszönök mindent! :))
Aktív témák
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest