- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
VectraZo
csendes tag
Viszont találtam egy jó kis ps scriptet az E2010/W2008R2 telepítés előkészületeihez:
[PowerShell-for-Exchange-Server-2010-on-Windows-Server-2008-R2]
-
VectraZo
csendes tag
válasz
kraftxld #623 üzenetére
Szívesen segítenék, de a környéken te vagy az Ász :-).
Sikerült végre hibamentesen feltelepíteni az E2010-et. Viszont, mivel nem megoldható, hogy a levelek direktbe hozzánk jöjjenek, így egy külső pop fiókból kellene beszedni a leveleket. Van erre valami ingyenes megoldás, mint az EFS connector, csak több accountra? -
VectraZo
csendes tag
válasz
kraftxld #614 üzenetére
De , ez a 2. telepítés. Az elsőnél ugyanez volt a gond, gondoltam nekifutok még egyszer. Csináltam uninstallt, kiléptettem Ad-ból mert a 2008-at is leszedtem. Ez a mostani egy "jobb" gépen, de ugyanazzal a névvel és IP-vel fut.
Az előző telepítésnél még a névellenőrzés sem működött :-( -
VectraZo
csendes tag
Üdv!
Próbálkozom címben szereplő 2010 SP1 + 2008R2 kombinációval. 2008R2-n AD, DNS, DHCP. Másik gépen 2008R2 + Exc 2010SP1. Az a problémám, hogy csak az OWA megy. Outlook kliens nem tud csatlakozni a postafiókhoz. Próbáltam magára az Exc-re feltenni az Outlookot, de úgy sem. A varázsló felismeri a beállításokat (név, emailcím, szerver neve) de indulásnál lehal a "Profil betöltése" résznél. Létrehoz egy üres .ost fájlt és dob egy hibaüzenetet:
"Az alapértelmezett elektronikus levelezési mappák nem nyithatók meg. A mappák Outlook adatfájllal (.ost) szinkronizálása előtt kapcsolódnia kell a MS Exchange kiszolgálóhoz az aktuális profillal."
Viszont mint írtam, az OWA tök jól megy, jönnek-mennek a levelek.Amúgy iskolai tiszta-szoftveres verziók és környezet.
Merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- Formula-1
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Path of Exile (ARPG)
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest