- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Nem meglepő módon segítséget kérek...itt minden bizonnyal vannak olyanok, akik több szervert látnak/láttak mint én!
Exchange 2010-et fel kellett tupíroznom kicsit: a meglévő egyetlen mellé fel kellett vennem egy új authoritative domaint...bővülünk, vagy mi fene!
A levelek szépen betalálnak mindkét tartományba, küldeni is lehet belőlük kifelé és egymás felé is rendben.A gond: az új domain nem csak a felvett pár e-mail címben jelentkezik!
A kézbesítési értesítések hol a régi, hol pedig az új domain-ről jönnek, eddig fel nem ismert minta vagy módszer szerint.
Vagyis a domain1.com-ra küldött levél kézbesítési értesítése van, hogy a domain2.com-ról jön vissza!
Nincs olyan fiók, aminek mindkét domain-ben lenne e-mail címe...ha lenne, érteném a dolgot.
De így nem!Ötlet?
Lehet valahol állítani ezt?
Vagy ne foglalkozzak vele?
A kézbesítési értesítést egy technikai fiók küldi, ha jól sejtem.
Nálam pl. MicrosoftExchange329e71ec88ae4615bbc36ab6ce41109e@domain1.com ill. @domain2.com sajnos.Minden ötletet megköszönök!
-
Rover623
félisten
Én sem...
Ráadásul idén másodszor szívatott meg...múltkor egy frissítés után a teljes kimenő forgalmat blokkolta az egyik engine...szerinte minden levél fertőzött volt, vagy nem tudta megnyitni a mellékletét, ezért veszélyesnek nyilvánította...főleg azok voltak veszélyesek, amelyeknél azért nem tudta megnyitni a mellékletet, mert nem is volt melléklet! -
Rover623
félisten
Köszönöm az érdeklődést/együttérzést, de úgy néz ki, majdnem mindent sikerült rendbe tenni!
Azt eddig is gondoltuk, hogy 99%-os valószínűséggel az Fsecure védelem reggeli frissítése tette be a kaput a szervernek, de most már bizonyos lett. A védelem eltávolítása után gyakorlatilag helyreállt a rend! -
Rover623
félisten
Help!
Exchange szerver délelőtt ledobta a láncot, helyretákolás óta Outlookban és webes felületen (owa) is csak az egy óránál "idősebb" leveleket lehet megnyitni!
Pontosan egy óra!
Mintha valahol valamilyen időzóna eltérés lenne, csak nem tudom, hol. Szerver és kliens gépek ideje és időzónája jó.
Felhasználók időzónája jó (szúrópróbaszerű get-MailboxRegionalConfiguration alapján), de akárhova állítom (praktikusan előre-hátra egy óra), semmi javulás.Küldeni nem tudok, "Postázandó" mappába kerül a levél, megnézni se lehet egy óráig. Utána nyitható, szerkeszthető, küldhető!
Ötlet?
-
Rover623
félisten
Hali mindenki!
Használ vki ForeFront-ot
Az idén megszaporodtak az olyan esetek nálam, hogy visszapattannak rólunk levelek, méghozzá a tartalomszűrésre hivatkozva.
A ForeFront-ban egyszerűen nem találom a nyomát...nem találtam olyan logot, listát, ahol ezek az esetek látszanának. Az "incidents"-ben nincsenek felsorolva!
Jobb hiján azokat a domain-eket, amik nagyon fontos ügyfélhez tartoznak, fehér listára tettem, de most az egyikük elkezdett icloud-ot használni...több száz millió almás embert nem szívesen engednék be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest