- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdi0
csendes tag
válasz
kraftxld #782 üzenetére
próbaképpen feltettem a spamhaus-spamcop mellé a relays.ordb-t.
egyenlőre megoldódni látszik a probléma, de a gyanús felhasználónevet még nem merem engedélyezni, majd hétfőn ha addig nem lesz megint gáz. (pillanatnyilag tiltva van)
megnézem a patch-eket hogy állnak.
melyik normális spamszűrőt javasolod?Köszi
-
tdi0
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek.
Adva van exchange 2003
az egyik felhasználótól (legalábbis feladóként szerepelt) rengeteg kimenő levél ment elsősorban kínai címekre (...qq.com, .... com.cn) akkor is amikor ki volt kapcsolva a gépe.
letiltottam a felhasználót - erre a dolog átmászott egy másik belső e-mail címre, és folytatta a spammalést. a megnyitott smtp portokat, fagyasztottam egy darabig és törölgettem a tartalmukat.
Mostanra eljutottam oda, hogy a postmaster@ küld riadóztató leveleket, hogy a levelesláda megtelt. (de rengeteget néhány óra alatt 14000) ami ledermeszti az egész szervert.
Sajnos nem lehet törölni a fiókot, mert vannak benne régi fontos levelek.Gondolom valami vírus teszi. (természetesen átnéztem az összes gépet ez ügyben)
Várom a megoldási javaslataitokat
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest