- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Mostmár tényleg nem tudom mi van!
Biztonsági frissítés után ujrakellett indítani a gépet és mostmár megint tudok mail-t küldeni!
Igaz a kaptam egy kis segédletet, hogy mit is kell csinálni, hogy működjön elvileg.
Az smtp port szűrést kellett kikapcsolni a tés ügyfél honlapon. Lehet, hogy ez segített!
Remélem így is marad mostmár! Hanem akkor meg Téések rettegjenek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi mégegyszer mindenkinek!
Szumoo
-
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Megvan a probléma! Hihetetlen módon a Tré-sek kavartak be megint.
Internet hozzáférésünk Téseknél van, de az e-mail címünk és weboldalunk más cégnél lett készítve (services). Válaszoltak a servicestől, hogy mivel tés internet hozzáférésünk van így Ők nem tudnak segíteni, mert ökegyelmék zárolták a portokat vagy az smtp-t vagy én nem tudom mit, de az a lényeg, hogy közvetlenül nem tudunk már küldeni levelet.
Annyira nem értek hozzá, így felvettem a kapcsolatot Tésekkel és majd mondják mi a teendő.
Köszönöm minden kedves fórumtársnak aki próbált segíteni!

Köszönettel:
Szum.
-
szumoo
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Néha szokott nálluk is vmi gubanc lenni, de az csak max 1 óra volt.
Az a muris, hogy a weben meg tudok levelet küldeni tőlük, csak a thunderral nem megy ki az üzi. Fogadni tudok, csak küldeni nem.
Erősen gondolkodok rajta h dobok nekik egy mail, h mit is kéne csinálni, h menjen.
de jól látod elírtam a mail címet, nem is vettem eddig észre. Á, mostmár értem miért csak a vipmailre kapom a privis mailt
, Javítom nemsoká 
Szum. -
szumoo
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Természetesen mindent úgy adtam meg, ahogy kérte a progi.
Azért furcsálom ezt a dolgot, mert régebben nem volt ilyen probléma, csak mostanában jött elő. Első telepítés után semmit nem változtattam.
Várom még azért az ötleteket.
Szum. -
szumoo
senior tag
Ha jól emlékszem akkor azt írta ki, hogy nem tud csatlakozni a kiszolgálóhoz és ellenőrízzem a postafiók beállításait. Avast van fent és nem tudom, h volna neki ilyen tűzfal dolga. Van még egy Ad-aware, de ez nem hiszem, h bármit is számítana. Meg az a fantasztikus defender.
Ezek vannak csak.
Szerk.: mindent úgy csináltam ahogy a weboldalán írta, de eddig jó volt, csak mostanában kezdett ilyeneket csinálni, de egy idő után helyreállt. Szal lövésem sincs mi a gond.
[Szerkesztve] -
szumoo
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sajnos a probléma fenn áll! A választ köszöntem meg!

Még mindig nem tudok levelet küldeni vmiért. Fogadni tudok, de küldeni
.
Próbál csatlakozni a szolgáltatóhoz, de eredménye nincs. Felraktam a legújabbat, de ettől sem változott semmi. A cégnél xp tűzfal van
, beraktam kivételekbe, de nekem úgy tünik mintha nem tudna kimenni. A szolgáltató weboldalján tudok küldeni, de thunderral nem sajna.
Remélem vmi csoda segít és megint menni fog.
Üdv.: Szum.
-
szumoo
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm szépen!

Üdv.: Szum. -
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Elég régi verziót használok bennt a cégnél asszem 1.0.6-ot és mostanában gondok vannak vele. Az a probléma, hogy ha levet akarok küldeni, akkor nem mindig küldi el és hibaüzit dob ki. Semmi nem lett változtatva a beállításoknál. Nem folyamatosan csinálja, hanem csak néha. Arra gondoltam, hogy telepítem a legújabb verziót, csak nem tudom, h akkor megmaradnak a mostani levek? Telepítés előtt uninstalláni kell vagy csak simán rátelepítés elég?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.: Szum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Peugeot, Citroën topik
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolom csak a weboldalra kirakták oszt ennyi!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, Javítom nemsoká
.
, beraktam kivételekbe, de nekem úgy tünik mintha nem tudna kimenni. A szolgáltató weboldalján tudok küldeni, de thunderral nem sajna.