Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sil
    senior tag

Újabb problémám akadt. :(
    Egy irodai gépen külön vannak a TB-ben a helyi mappák és egy ''Xy'' nevű profil, tehát nem a globális gyűjtő lett felrakva. Megpróbáltam összevonni a 2-t, hogy egy globális gyűjtő jöjjön létre. Ez sikerült is, igenám viszont a TB ezután elkezdte letölteni a már régebbi leveleket, amik még rajtavannak a kiszolgálón. Ezt megszakítottam, de a végén ottmaradt 28 olvasatlan levél, amik viszont nem látszanak a Beérkezett üzenetekben, csak jelzik, hogy van 28. Namost ezt a 28-at egyszerűen nem tudom eltávolítani (mivel nem is találom), de most ugye úgy tűnik, hogy mindig ott van 28 új üzenet. Hogy tudnám rávenni a TB-t arra, hogy ne jelezze ki ezeket?

Passz. Nem tudod olvasottá tenni az egész mappát (mappán jobb egérgomb, Mappa jelölése olvasottként)? Esetleg egy tömörítés nem segít? Azzal függhet össze, hogy minden postafiókhoz (meg a Local Foldershez is) van egy-egy külön popstate.dat nevű fájl, ebből tudja, hogy melyik leveleket töltötte már le. Ha sehogy se megy, akkor még azt megpróbálhatod, hogy ezt a fált az érintett postafiók mappájából törlöd, és hagyod, hogy a szerveren fent levő leveleket újra letöltse (amiket utána törölhetsz persze).

Új hozzászólás Aktív témák