-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Sehogy! Havernak kellett az infó(nomeg nekem is,de jelenleg nem tudom hasznát venni!)
(#3827) Winner_hun Semmi! :S Próbáltam már. Megszoktam a Firefox 2-ben, hogy jobb gombal eltudom tüntetni fent a fájl meg ilyen menüsort. És véletlen mindkettőt eltüntettem. És nem tudom visszahozni!
-
Winner_hun
félisten
Minden vissza áll oda, ahol hagytam
3 alternatíva:
Eszközök / Beállítások / Főlap / Indítás / A firefox indítása: A múltkori ablakok és lapk megjelenítése
Session Manager - ezt még nem használtam, de dícsérték
Tab Mix Plus - ebben van a munkamenetkezelőn kívül igen sok hasznos funkció, a "lapok továbbfejlesztett változata". -
Winner_hun
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Sajna így nem tudja megjegyezni a képecskét, mivel azt a "szerkesztett" oldalt még ne láttad.
Most vettem csak észre, hogy a Spreadfirefox ígéretes oldala már a letöltéseket számlálja. Tök jó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest