Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Elméletileg igen, gyakorlatilag néha ellenkező irányba húzza a fegyvert (bizonyára a harc hevében én hibázok), ezért jó látni, hol suhintana. Végül is lényegtelen... a normálra tekert sebzések nálam sokkal közelebb visznek az "ottvagyok" érzéshez, ahogy írod
!Végül felvettem Hildegard nővért, ő lesz a gyógyászunk... egyelőre pici a csapat, csak a hősöket szedem össze (3), meg ismerkedem az egységek fejlődési fájával... nagy nehezen megtaláltam Magyarhont (jó messze dobott be tőle), kipécéztem néhány falut, azokat segítem.
Kereskedni még nincs kedvem.(Imádom mikor bedob tournamentben gyalog egy kétkezes fegyóval egy gyalog íjász ellen... futok, mint a villám... ha nem is olyan gyorsan, de olyan cikkcakkban
!)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!)