- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz canniball #122151 üzenetére
Mert az F650 egy akkora vadállat, hogy nem lehet vele 150 alatt menni azé, veszélyesek fúj fúj betiltani a motorokat...
Itassan 2 élet... élete végéig eltiltanám mérlegelés nélkül.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
JDMKid
tag
válasz canniball #122151 üzenetére
Azóta már "javították".
De nekem is szemet szúrt. Hogy vezetne fel máshogy egy ilyen hírt -ahol valószínűleg teljesen vétlenek a motorosok- mint hogy száguldott?!
Érdekes módon a személyautós balesetes híreket nem kezdik zsigerből úgy, hogy száguldott...[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Steven
addikt
Az élethez szerencse kell...
index cikke vicces , hogy átírták előtte még száguldozásról írtak ...
Vagy én vagyok hülye és be flasheltemValami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
-
nagyúr
válasz runner 125 #122156 üzenetére
Egyetertek. Reszegen vezetest szandekos emberöléssel egyenertekunek tekintenem. Most semmi visszatarto ero nincs Sajnos az ismerosi koromben is ismerek tobb embert aki rendszeresen ul autoba pia utan.
-
Pocee
senior tag
Üdv, sikerült a pályán egy jókora követ elkapni, meg ütötte az első felnit(krossz, küllős), ismer valaki olyan céget ahol festés összebaszás nélkül kinyomják, görgőzik? Összeakadtam egy kanyarban a komámmal, az egyik csavarja vagy nem tudom kiszúrta a leömlőmet, szóval kellene egy profi hegesztő aki minden anyaggal dolgozik, egyelőre nem tudom titán e a gyári rendszer.
előre is köszi!Mr.Brightside
-
Somatom
veterán
-
baboss
őstag
válasz Topiccsendőr #122160 üzenetére
Nem értek hozzá, a hirdetésben ezek az adatok voltak megadva, azért kértem tanácsot, hogy milyen motorok közül választhatok.
runner 125
Közúton túrára maradna a Honda CBF 600 S, nyugis motorozás, nem szeretnék még
1x 450eurót fizetni büntire. Pályán meg lehet azt ami közúton nem biztonságos. A Honda pályára nem igazán jó, nehéz is, meg a lábtartóm állandóan leér, ennél jobban nem tudom ledönteni.
Sajnálnám ha megfektetném.
Ezért keresek valami olcsó max 300k motort pályára, lehet papírok nélkül is, szállítás nem gond. Szerintem max 400cm3 elég a kispályákra remélem , belépő egésznapra 10k ból megvan.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Azt hiszem idén én voltam a topikban az első puha *ű.
Mivel a kövi két hét tuti kiesik utána meg november közepe lassan, ment szépen téli álomra.
Akku csepptöltés, úszóház kijáratva, tank csurig 100-assal + spuri.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Predator2
addikt
Helló
Télen, mobil garázsban lesz a motorom, egy ponyvával letakarva. Nem fűtött a helység.
Az volna a kérdésem, hogy az akkumulátort mindenképp vegyem ki a motorból, vagy maradhat abban az esetben ha csepptöltőn lesz (ez a tervem)?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék tőletek. Tudtok Budapesten olyan motorosboltot/üzletet, ahol esetleg extra nagy méretű ruhákat is lehet venni nem horror áron? Télre a nagy hidegekbe szükségünk lenne egy protektoros nadrágra hétköznapi használatra és a célszemély 187cm mellett 150kg, tehát elég nagy darab. (Ugyanitt esőnadrág és kabátra is szükség lenne, de nyilván ha akad ilyen bolt, akkor ezek vélhetőleg ugyanott szintén lesznek, de ez csak tipp. )
Minden segítséget előre köszönünk.
Live-Die-Respawn
-
baboss
őstag
Kell még egy napijegy pályára, még nem fog megelőzni . Neki már elektromos van.
[link][ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz oriic #122167 üzenetére
Hát első körben a Shoxot mondanám még ha nem is éppen szívlelt bolt számomra. (Ár/minőség/érték trió hagy kívánni valót)
De vannak igazán nagy méreteik.baboss be kellett volna röffentsd a CBF-et alapzajnak!
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz yodamastah #122170 üzenetére
Ha csak a motorra szán ennyit akár élhető is lenne RS-et ha vesz 200-300 közt egy kevésbé lelakott jó alap lehet felújítani pályázásra. Persu is kiemelte anno mikor kérdeztem itthon bármilyen RS-est is vennék azt azonnal bontással kéne kezdeni ha biztosra akarok menni.
Szerintem inkább a kérdés beáldozná-e azt az időt pénzt és energiát ami a projekthez kell.
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz baboss #122164 üzenetére
Az rs jo lesz palyara, de erosen zsakbamacska az allapot, a fek, a gumi, minden. A palyamotoronak pont hogy jo allapotban kell lennie, nem rosszabbnak az utcainal. Ezek kb 30 loerosek amugy, barmit is irnak a hirdetesbe. Mivel nem az a reteg veszi, aki tud kolteni a motorra, ezert a szokasos forgatokonyv az, hogy vagy a kiegyenlitotengely es vizpumpa 20 eves muanyag fogaskerekei tornek el majd, es nagyon razni fog a motor hirtelen, vagy hajtorud csapagy fog leterdelni. Hogy mennyit tudsz vele elmenni, ha csak ugy veszel egyet atnezes, felujitas nelkul? Egy ideig biztos elmesz barmilyen allapotuval, a bajok akkor kezdodnek amikor mar nem engeded 10 000 ala palyan.
Ha hozza van nyulva a karbihoz, olajpumpahoz, kipufogohoz, akkor onnantol erteni is kene hozza. Jobb esetben siman bizonyos homerseklet idojaras eseten gyengebb lesz a rossz beallitasoktol, rosszabb esetben motorkar lesz belole.Explosión de dos tiempos
-
baboss
őstag
válasz Topiccsendőr #122173 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz baboss #122174 üzenetére
FZR400-at még akkor se ha neked fizetnek. Évfolyamtársra rámelegítették mondván 1/1 a 600-as csak kisebbek a dugók és a furatok de még a hengerfejben sincs nagy eltérés.
Szerintem a motorozást megutáltatta vele az a lelakott lom, alkatrész nincs vagy csak aranyrúdért cserében a szerelők meg mikor meghallják a 400-as előtagot el se merik vállalni. Mondván nekik ne álljon ott félévet.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz baboss #122177 üzenetére
Ehhez szerinted van egyaltalan alkatresz?
Donthetosege ugyanolyan korlatolt, mint a cbfnek, tulkepp barmelyik japan 4T ebbol a korszakbol szerencsetlen palyara, nehez, mint a dog. Se fek, se futomu. Ilyen osregi 4T ket felejtsd el.
Mami kupara felkeszitett rs 350 e.
Konnyu, van fek, futomu, van alkatresz.Ha amugy is csak motorozol palyan, szerezz be pot fekkart, kuplungkart a cbf re, es menj azzal. Erre feleslegesen draga masik motor.
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
baboss
őstag
válasz Topiccsendőr #122178 üzenetére
Köszi, akkor marad az RS, keresek valami jó állapotban levőt.
A 60kg vagyok azzal simán elbirok majd.
Max emelem a keretet, úgy is csak tavasszal kell majd. -
Topiccsendőr
addikt
válasz yodamastah #122180 üzenetére
Sok esetben nem ilyen egyszeru, mert nem csak a labtarto er le sok motoron, foleg a regebbieken.
Explosión de dos tiempos
-
Micsurin
nagyúr
válasz Topiccsendőr #122181 üzenetére
Angolok külön leömlőt gyártanak a CB500-ra pl ha pályázni akarnak vele, annyira lent van a dob a gyárival.(Van, hogy oldalt is cserélnek és átdobják balra.)
-
baboss
őstag
-
baboss
őstag
válasz yodamastah #122180 üzenetére
Lábtartó , váltó, fék mindent át kellene rakni, minimum 100k a szett hozzá szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz -Mosquito- #122188 üzenetére
Ezt nem is tudtam, mióta van ott boltjuk?
Őket fixen hamarabb nézném meg így, a Shoxban csak a méretek közti hatalmas skála a jó. De nem vagyok mérvadó rugdosom szerencsétlen shoxot ahol lehet azóta a nyomoronc bőrszett óta.
_____________________________________________________Az Oxford vízálló ponyvákat valamivel kilehet takarítani?
Gondolom mosógépbe nem egy biztosítás bedobni... eggyel nagyobb mint kellett volna és így az alsó 20 centi állandóan felszedi a láncspray okozta dzsuvát.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz -Mosquito- #122190 üzenetére
Jó tudni, szemezek kesztyűkkel mert a Spidim lassan cserés, de megint minden... belső varrású ami tetszene.
Esélytelen rendesen megvarrni... az STR4-nek is nem az anyaga megy szét hanem a bal kezemen a gyűrűs-középső-mutatón a varrás. Le kell szokjak a 3 ujjas kuplungról lehet akkor tovább fognak élni mint 2 szezon a kesztyűk.
-
Baboss94
újonc
Hali mindenki! Apám pályára keres motort, én viszont idomokat egy K4 600-as Gsxr-re. Az oldalakat ismerem. Pont, hogy valami használtat keresek jó áron, ha esetleg valakinek lenne, vagy tud valakit aki eladná, azt megköszönném.
-
Micsurin
nagyúr
válasz GTVili #122193 üzenetére
Ez nem kosz, nekem lassan megszűnik a varrás azon a 3 ujjamon.
Felfele váltásnál már ráéreztem de valahogy nem adja ki a dolog mindegy, nem akarok 101.-szer is megnyitni egy témát. Kivéve ha az az ABS vagy az olaj téma!
geresics Olyannyira a kevesebb motorozáson jár az agyam, hogy még mindig filozok mi lenne a legkisebb 2T enduro ami már élvezhető lenne! Na meg, hogy mit szeretnék még felújítani a CB-n külsőleg.
más:
Apropó mikor kétszínű a felni értem ezalatt a felmart / polírozott széleket és középen festett felniket, ott előbb festenek aztán políroznak vagy maszkolják festik és polír?Baboss94 Ugye nem amiatt amire egy ilyen kérdés után mindenki gondolna?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz GTVili #122197 üzenetére
Áh lefelé én megszoktam már a revmatchinget, főleg mert a Delke hangja még mindig annyira tetszik.
Fujj fujj köp, miattam utálják a motorosokat tudom!The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest