Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khaosz55

addikt

Voltam a MotoGp-n mind a 3 nap. Nagyon tetsztett teljesen jól leszervezett megszervezett rendezvény volt. Voltam már 2x Ausztriába és egyszer a Cseh nagydíjon.
    Összefoglalom:
    - Kaja jó volt egy tripla hambi 4500Ft és finom is volt. Egy karácsonyi vásáron drágább minden. Csapolt sör kb 2100FT.
    - Alkolmontes italt lehetett bevinni, még sört is. Én vittem is.
    - Rengeteg kultúrált WC volt a pályán bellü, nem az udorító Toi-toi-k. Kézmosás stb..
    - Ívóvíz feltöltő helyek
    - Jók a tribünök és a székek is. Mi a G szektorban voltunk és 4 kanyart láttunk be innen.
    - Versenyek is jók voltak és a néző sereg is. Vasárnap fullhouse.
    - Ki-be jutás lehet hoszadalmas kicsit, de Auszriába is már az autópálya be volt dugulva és ott is kb 1 óra volt mire bejutottunk meg 1 mire ki. Aki ezt nem bírja ki az ne jöjjön.

FB- is olvastam sok véleményt és olvastam azt a rengeteg nevatív károgó fotelszakértőt, akiknek valójába soha nem lesz semmi sem jó, és pusztán csak a saját frusztációjuk tükörképét irogatják, hogy menjenek dögunalmas F1-et nézni.

Én élveztem az egész eseményt, és örültem, hogy Magyarországon megrendezésre került. Nem találkoztam felháborító vagy nemtetsző dologgal. Tartottam tőle, hogy a sok sikán mitt nem lesz ingazalmas, de nagyon jó volt az egész. Az tény, hogy lassabb mint egy Redbull Ring amin kb 7 kanyar van, de nem gond ha ilyen is van a naptárban. Volt itt rendesen előzés...

Új hozzászólás Aktív témák