Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Voltam a MotoGp-n mind a 3 nap. Nagyon tetsztett teljesen jól leszervezett megszervezett rendezvény volt. Voltam már 2x Ausztriába és egyszer a Cseh nagydíjon.
Összefoglalom:
- Kaja jó volt egy tripla hambi 4500Ft és finom is volt. Egy karácsonyi vásáron drágább minden. Csapolt sör kb 2100FT.
- Alkolmontes italt lehetett bevinni, még sört is. Én vittem is.
- Rengeteg kultúrált WC volt a pályán bellü, nem az udorító Toi-toi-k. Kézmosás stb..
- Ívóvíz feltöltő helyek
- Jók a tribünök és a székek is. Mi a G szektorban voltunk és 4 kanyart láttunk be innen.
- Versenyek is jók voltak és a néző sereg is. Vasárnap fullhouse.
- Ki-be jutás lehet hoszadalmas kicsit, de Auszriába is már az autópálya be volt dugulva és ott is kb 1 óra volt mire bejutottunk meg 1 mire ki. Aki ezt nem bírja ki az ne jöjjön.FB- is olvastam sok véleményt és olvastam azt a rengeteg nevatív károgó fotelszakértőt, akiknek valójába soha nem lesz semmi sem jó, és pusztán csak a saját frusztációjuk tükörképét irogatják, hogy menjenek dögunalmas F1-et nézni.
Én élveztem az egész eseményt, és örültem, hogy Magyarországon megrendezésre került. Nem találkoztam felháborító vagy nemtetsző dologgal. Tartottam tőle, hogy a sok sikán mitt nem lesz ingazalmas, de nagyon jó volt az egész. Az tény, hogy lassabb mint egy Redbull Ring amin kb 7 kanyar van, de nem gond ha ilyen is van a naptárban. Volt itt rendesen előzés...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest