Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Nyugi, van azért még aki tolja.
Nemrég én is moddolgattam, de a jelenlegi konfigommal nem tudom kihasználni a MGE összes lehetőségét. Ráadásul az elvileg legszebb shader modell nem működik nálam, illetve a Vurt's féle -amúgy nagyon szép- textúrák alkalmazása mindenféle glitch-eket okozott a LOD-ban. De azért így is nagyon szép lett.
Nagyon hosszú, és lassú ritmusú játék ez, nem a kipörgetésről hanem a felfedezésről szól. Tesztoszteron túltengésben szenvedő FPS rajongóknak nem ajánlott. De ha elegendő türelmed van, akkor nagyon is ajánlom. Nálam ez a játék sosem fog kiszorulni a személyes top3-ból.
Ja igen, magyarosítás. Nekem nincs rá szükségem, de egy barátom most kapta meg Ollie-tól a régi 2 CD-s verziót, és gondja van vele. Az 1.20722 verzióra patch-elte (kiegek nélkül ez az utolsó felrakható patch) és a magyarosítás (morrohun team-féle) telepítése "setup.exe hibát észlel ezért leáll" üzenettel megszakad. Angolul fut neki a játék gond nélkül. Xp-je van. Neked nem volt vele gondod? Nem tudtam neki segíteni, mert én sosem használtam a magyarítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nemrég én is moddolgattam, de a jelenlegi konfigommal nem tudom kihasználni a MGE összes lehetőségét. Ráadásul az elvileg legszebb shader modell nem működik nálam, illetve a Vurt's féle -amúgy nagyon szép- textúrák alkalmazása mindenféle glitch-eket okozott a LOD-ban. De azért így is nagyon szép lett.