Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jazz

veterán

...szoval itt folyt kov (Oblivion topic-bol):
    Tehat a helyzet az, hogy pont azokat a cuccokat adtam annak a Balmorai keresekedonek, amit a Balmorai ruhastol loptam, tehat buko...:)
    A masik meg az, hogy egyenlore Vivec-be nem nagyon akarok menni, mert az meg nagyon nagy, majd egy kicsit kesobb.
    Van meg egy masik kerdesem is. Enchantoltam egy 100% Kamelaon gyurut, de meg is eszrevesznek, pedig lopas kozben benyomom meg a snake gombot is, de ez ugy tudom lenyegtelen. Szoval miert van ez?
    A masik kerdesem, hogy ha egy testet eltemtsz, akkor az mar sohasem fog ''feleledni?'' Pl.Veletlenul megolsz egy fontos NPC-t, pl. master trainer, es nem temetted el a testet, akkor az feleledhet meg kesobb? (direkt ez okbol nem szoktam soha eltemetni)
    A Luck attributum ugye nem kap szorzot. De ha pl. mar az osszes tobbi attributumom 100-on van, es meg fejlodok, akkor azt a 3 stat pontot erre az egyre ralehet mejd rakni, vagy akkor is csak 1-et (es hat nyilvan 2 karba vesz). Ez azert fontos, mert ha az utobbi az eset, akkor folyamatosan rakok arra is, nem csak a vegen, hogy nehogy ugy jarjak, ahogy le irtam.
    -Intelligenciam 100-on van, enchantom 61, Luck 40 (itallal 120), es meg is alig tudok egy targyba max.30-as varzslatot tenni (ugye pl. pompas ruhadarab-bol csak 30/60-at tudok telerakni, max.31, de ez mar csak 100-adszorra sikerul). Tudom, hogy fugg a hozzaadando spell skill-vonzatatol (amit epp bele akartam rakni 37), de ez igy is nagyon keves. Az, ami meg a HQ (guminindzsa)-n volt keplet, abszolut nem allja meg a helyet. (Ott ahol lett volna a keplet szerint 90% eselyem, 100-adszorra jott csak ossze, de ahol boven 100% folott lett volna, ott is csak nagyon ritkan jott ossze) Miert?

Új hozzászólás Aktív témák