Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
...szoval itt folyt kov (Oblivion topic-bol):
Tehat a helyzet az, hogy pont azokat a cuccokat adtam annak a Balmorai keresekedonek, amit a Balmorai ruhastol loptam, tehat buko...
A masik meg az, hogy egyenlore Vivec-be nem nagyon akarok menni, mert az meg nagyon nagy, majd egy kicsit kesobb.
Van meg egy masik kerdesem is. Enchantoltam egy 100% Kamelaon gyurut, de meg is eszrevesznek, pedig lopas kozben benyomom meg a snake gombot is, de ez ugy tudom lenyegtelen. Szoval miert van ez?
A masik kerdesem, hogy ha egy testet eltemtsz, akkor az mar sohasem fog ''feleledni?'' Pl.Veletlenul megolsz egy fontos NPC-t, pl. master trainer, es nem temetted el a testet, akkor az feleledhet meg kesobb? (direkt ez okbol nem szoktam soha eltemetni)
A Luck attributum ugye nem kap szorzot. De ha pl. mar az osszes tobbi attributumom 100-on van, es meg fejlodok, akkor azt a 3 stat pontot erre az egyre ralehet mejd rakni, vagy akkor is csak 1-et (es hat nyilvan 2 karba vesz). Ez azert fontos, mert ha az utobbi az eset, akkor folyamatosan rakok arra is, nem csak a vegen, hogy nehogy ugy jarjak, ahogy le irtam.
-Intelligenciam 100-on van, enchantom 61, Luck 40 (itallal 120), es meg is alig tudok egy targyba max.30-as varzslatot tenni (ugye pl. pompas ruhadarab-bol csak 30/60-at tudok telerakni, max.31, de ez mar csak 100-adszorra sikerul). Tudom, hogy fugg a hozzaadando spell skill-vonzatatol (amit epp bele akartam rakni 37), de ez igy is nagyon keves. Az, ami meg a HQ (guminindzsa)-n volt keplet, abszolut nem allja meg a helyet. (Ott ahol lett volna a keplet szerint 90% eselyem, 100-adszorra jott csak ossze, de ahol boven 100% folott lett volna, ott is csak nagyon ritkan jott ossze) Miert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest