- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Na akkor nézzük, mint iszonyat régi morrowindes miben tudok segíteni

1Szintet úgy lépsz azt hiszem hogy a pri és sec tulajdonságoknak lell osszesen 10 pontot elérni és akkor lépsz 1 szintet, olyan skilleket kell ide berakni amiket gyakran használsz, és nem olyanoakt amik illenek hozzá
, medium armort felejtsd el, ha nem harcost csinálsz akkor úgysem fogsz daedras armort viselni mert nagyon nehéz szal rakj a lightra később majd hozzá juthatsz glass armorhoz ami szerintem a legjobb,
2 Igen lehet több mint 2 össszetevő is , bár én sosem használtam alkimiát
3 Erre szerintem az legegyszerubb megoldás hogyha a maygar rajongói oldalról léeszedsz egy olyan módot hogy van saját hazád (anno nekem balmora környékén volt) és ehhez általában van 1 teleport kulcs is ami 1ből ioda tud vinni, vagy vmelyik céhnek a feje leszel séa kkor építethetsz saját házat (erre nem emléxem pontosan hogyan működött)
4 ahogy már vki írta tes construction setet felrakod, és ott meglehet, egyébként... )na ezt majd később kifejtem
)
5 szereintem nem...de na a morrowind lényege hogy bármilyen karaktered lehet , mert nem függ tőle hjogy mit meddig fullozhatsz ki, pl csinálsz 1 warriort elsődleges skilleknek beraksz mágiát,de attól függetlenül az axe sword ugyanugy master trainer megtanítja neked 100-ig, csak mondjuk lassabban fejlődsz.
6 Mint már írtam , rosszul tetted, mert a glass armor nagyon jó sőt később van 1 spáci build amit mindjárt leirok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest