Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
buddha
tag
Bazsiii ezt írta:
''Délután még úgy tűnt bezárják a topikot, de látom mégsem, és nagyon örülök neki, mert így hozzászólhatok.
Kedves jános, nem fikázni akarlak, de arra nem gondoltál, hogy esetleg elmenj nyáron dolgozni? És hacsak apukád nem adolf hitler vagy sztálin, akkor értékelni fogja, ha az új monitor árának egy részét legalább leteszed az asztalra, ahelyett, hohy mindennap orra alá dugsz egy papírt, amit a nyomtatójával nyomatsz ki, arról, milyen szar a monitor, amit ő vett neked azon a pénzen, amiért egész nap gürizett. Anyukád pedig meg is hatódna, így viszont ha elolvasná egyszem fia mit akar, elsírná magát.
Szerintem meg kéne becsülnöd amid van, ha meg a szemed félted ne lanpartizz annyit.
Tisztelettel:
Bazsiii''
Már elnézést, de ki tudja, hogy náluk milyenek a családi viszonyok? Ki tudja azt, hogy ő hogy van a szüleivel? A szülei milyen szülök vajon, ha ilyen srácot neveltek ki? Vajon milyenek, ha ilyenkor nem regulázzák meg? Vagy szeretnék, de nem tudják? Talán a barátok? Honnan lehet tudni? Sehonnan (Most azért kelltem ki magamból, mert van egy ismerősöm, aki hasonló ''tiszteletlen'' a szüleivel. Mindenki azt mondaná rá, amit ti. Csak azt nem tudják, hogy az a vér szerinti Apja 7 éveen megerőszakolta, a mostani mostohaapja, meg rendszeresen veri. Szólni fél a rendőrségnek. Gondolom, hogy most itt nem ez van, de azért nem kell állandóan feltételezgetni, meg eltérni a témáktól, főleg úgy, hogy előtte nem beszélgettél el normálisan azzal, akivel kapcsolatban ezt montad...)
Mostanában egy csomószor történik az, hogy valaki feltesz egy kérdést és 50 ezren lerohanják és vagy fikázzák más miatt, vagy teljesen más témában kérdőjelezik meg, vagy stb.
Ezt akarja csinálni, mindenki megérdemli a saját sorsát, még ha sokakat lehet is érte sajnálni! (na jó, nem biztos, hogy mindenki.)
Hagyjuk már szerintem ezt abba. Nem???
Nem akartam senkit megsérteni és remélem senki nem vette magára..
Kösz a figyelmet!
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Autós topik
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest