- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Tájékoztató MOL mobile ügyfeleknek
Tájékoztatunk, hogy 2021. december 31-ével a MOL mobile szolgáltatásod megszűnik, mivel a MOL és a Magyar Telekom közötti szerződés lejár.
Ha a feltöltőkártyás szolgáltatásodat és hívószámodat 2022. január 1-je után is szeretnéd használni, válts Dominora most díjmentesen bármelyik Telekom üzletben!
-
Frenky25
tag
2015. szeptember .1-ei ÁSZF változás:
"A MOL mobile ÁSzF-ből kivezetésre kerülnek a Multipont pontbeváltással egybekötött perc- és sms díjkedvezmények."
A tankolással elérhető kedvezmények megmaradnak.
-
St3ven
addikt
"Multiponttal most még egyszerűbben!
Mutassa fel Multipont kártyáját a kasszánál és vásárolja meg a perc- és SMS díjkedvezményre jogosító MOL mobile címleteket most hűségpontjai felhasználása nélkül! Az akció 2015. július 15-től visszavonásig érvényes."
Forrás: [link]
-
markussandor
senior tag
válasz
markussandor #30 üzenetére
közben kiderült, hogy teljesen jó neki a telekomos is, akivel teszteltem, az nem akarta fogadni az sms-eket, másik mobilomra sikerült teszt smst küldeni
-
markussandor
senior tag
sziasztok!
nem tudja valaki, hogy mire kell beállítani az üzenetközpont számát?
a régi (még westeles) telefonomba lévő számmal -nyilván- nem küldi el az sms-eket :-)
-
otps
aktív tag
Ha feltöltöm 2000 Multiponttal (minimum feltöltés) a MOL Mobile egyenleget, abból megvan 2 hónapra a 100 (akciósan 200) megás mobilnet (2 x 990 Ft), jól értem, vagy valamit nagyon félreértek?
Amúgy nagyon jól le van írva az egész mind az OTP (OTP kártyából lennének a pontok), mind a Multipont, mind a MOL Mobile oldalán, gratulálok, a nemrég megújult magyar pontgyűjtő rendszer!
Ahhoz is gratula, hogy nincs mondjuk vezetékes számuk, vagy el kell autóznod egy kútig és ott majd a kutas nyilván szakszerűen elmondja a program rejtelmeit (mi van, ha nem is autózol, csak mondjuk OTP kártyád van és épp erre költenéd a pontjaid?).
-
Merlini
tag
Kicsit változtak a feltételek.
Régi feltételek 4. oldalon:
http://www.molmobile.hu/documents/aszf/MOL_ASZF_2m_20140401.pdf2350 Ft kifizetésével és 50 Multipont felhasználásával 3000 Ft a telefonon elérhető egyenleg 600 Ft kedvezmény -> 32Ft/perc
4150 Ft kifizetésével és 50 Multipont felhasználásával 6000 Ft a telefonon elérhető egyenleg 1800 Ft kedvezmény -> 28Ft/perc
6250 Ft kifizetésével és 50 Multipont felhasználásával 9000 Ft a telefonon elérhető egyenleg 2700 Ft kedvezmény -> 28Ft/percNem volt megkötve meddig kell felhasználni a kedvezménnyel növelt egyenleget, most meg 30, 60 nap.
-
devast
addikt
Hát, én inkább maradok bluemobile-nál, minthogy szórakozzak itt pontkártyákkal...
Amit viszont furcsállok, hogy minden "virtuális" szolgáltató a hang/sms szolgáltatásra építi a portfolióját... pedig ha az adatforgalom árát tudnák csökkenteni, az nem lenne rossz. 2k pénzt elkérnek ezek is 500 megáért, én meg 2,3k-t fizetek 2gb-ért. Igaz ahhoz a sim-hez nem jár hang szolgáltatás... -
aicon
senior tag
Annyira nem jó, hogy megérje váltani....számot hordozni...
-
-
szakipeet
csendes tag
A weblapjukon azt írják, hogy:
MOL mobile egységkártya (SIM) Instant Talk díjcsomaggal
SIM kártya csomag díja 1 390 Ft
Belépési díj 390 Ft
Benne foglalt lebeszélhetőség 1000 Ft
Benne foglalt egyszeri adategyenleg 50 MBSzóval a kártyadíjon és a lebeszélhetőségen felül ad 50MB-ot, csak nem írja rá, hogy "akciós".
-
DS39
nagyúr
nem ilyenekre gondoltam természetesen, de egy kicsit használhatóbb készülékekkel csábítóbb lenne a dolog.
(egy Blade 3/G300 szintű androidos ketyere jó áron, amit az ember nem vág azonnal földhöz mérgében, mert olyan használhatatlan. akkor inkább ne is áruljanak semmilyen okost) -
-
Micuir_M
Nem mindenkinek jöhet be. Mellesleg, nem csak a MOL-nál gyüjthetsz multipontot.DS39
Szerintem is iPhone5-el, és legújjabb Galaxy-val kéne adniuk. Nem kötelező náluk telót venni. Besétálsz a neked szimpatikus boltba, és megveszed ott kedvenc független készüléked amivel "többre mész".vgyuri
Hol mondták, hogy van 2 hónapig tartó akciós Internetelérés?Az aktiválás után
1.SMS-ben közölték, hogy aktiválták a NapiNet-et(179.-/10MB/nap). Ezért már kapott büntit másik szolgáltató.
2.SMS-ben közölték, hogy kaptam 50MB-ot ajándékba, amit az első 30napban tudok leforgalmazni. -
DS39
nagyúr
a telefon kínálatukat borzalmas. Galaxy Y? annál még a Blue-s Galaxy Mini-vel is többre megy az ember.
-
Micuir_M
tag
Nekem nem tetszik ez az ajánlat. A 40.- Ft-os percdíj egy vicc, az pedig, hogy még egy Multipont kártyával is szerencsétlenkedjek, nem nekem találták ki.
Meg hát ezzel ugyanaz a baj, mint a Tesco Dupla tarifával: a normális percdíj elérése miatt rá vagy kényszerítve arra, hogy folyamatosan vásárolj! A Tesconál legalább havi 2.000.- Ft feltöltést, itt meg a MOL-nál cuccokat. Akkor is, ha nincs rá szükséged, mert különben elveszíted a kedvezményes percdíjadat.
(Egyébként pont erre találták ki a pontgyűjtő kártyákat, hogy növeljék a költést és visszavigyék a vevőt a céghez. Na ez az, amiből nem kérek! Én szeretem szabadon eldönteni, hol vásárolok és nem szeretem, ha üveggyöngyökkel akarják kiszúrni a szemem.)
-
Pedig ott van az, csak tekerj lejjebb
-
"Prémium üzemanyag tankoláskor literenként 5 pont, normál üzemanyag tankolásakor literenként 1 pont, és egyéb vásárláskor minden 100 forint után 1 pont kerül kártyájára."
Ha valaki sokat tankol, akkor megérheti neki. Az eddigi bankkártyás rendszert felváltja egy egyszerűbb.
Viszont a Mol-nál nem látok akciós mobilnet árakat, mint a Blue-nál.
-
-
timea1991
tag
50 multipont +6250ft feltöltés egyenlő 9000ezres feltöltés jól értem
-
szilard28
aktív tag
"hogy miért jó, ha maga alá ígér. (47,33,28)"
Azért mert 33 és 28 ft is még vastagon nyereséges, az adminisztráció egy részét átveszi a lidl és a mol (amelynek ez plusz vevőket is bevonzhat). Ezekkel a tarifákkal más szolgáltatóktól is át tudja csábítani úgy a fogyasztókat, hogy a Domino/T-mobile márka imázsa nem sérül. Ugyanaz, mint amikor egy gyártónak több márkája van más-más árszinteken. (ha lenne egy 47 és 33 ft-os domino tarifa, akkor sokkal többen mennének át a 47-esből, mint a többi szolgáltatótól)
-
-
-
szilard28
aktív tag
40 ft/perc, hát ez fantasztikusancsúcsszuper!
régen elavult 24 ezres galaxy Y, még jobb!
-
grafikus17
senior tag
-
kbn
csendes tag
http://index.hu/gazdasag/energia/2013/08/29/jon_a_mol_mobil/
"Saját márkás mobiltelefon-szolgáltatást indít hétfőtől a Mol - írta csütörtöki számában a Népszabadság.
A vállalat üzemanyagtöltő állomásain vásárolható telefon és feltöltőkártya Mol Mobile néven fut. Az olajtársaság partnere a Magyar Telekom: a távközlési cég biztosítja a mobilkommunikáció teljes technikai hátterét. A vásárolt számok előhívója is 30-as lesz"
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vírusirtó topic
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Nintendo Switch
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest