Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- 
			  Mobilarena Program letöltése: 
 - Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TomiLi addikt válasz  TESCO-Zsömle

üzenetére TESCO-Zsömle

üzenetéreFunkcionálisan ezek kb egy lépcsőfokkal vannak feljebb a sátraknál 
 Jaj de szépen megfogalmaztad azt amit én nem tudtam! Erre értettem, hogy hétvégi nyaralós kecónak jók ezek a kis ötletes házikók. Pl. nekem az a típus tetszik, ami mobil, és vihetem bárhová... Erre értettem, hogy hétvégi nyaralós kecónak jók ezek a kis ötletes házikók. Pl. nekem az a típus tetszik, ami mobil, és vihetem bárhová...Más: nem tudok egyről a kettőre jutni a félgömb témámmal. Pontosabban nem félgömb, hanem fél "kupola". 
 Megrajzolom a keresztmetszetet (direkt szabályos körökből), majd a közép tengely fölé helyezek egy félkört, aminek az ívét kijelölöm, majd a "follow me" -vel rámutatok a félkupolának szánt keresztmetszetre.
 Le is követi a kijelölt félkört, de nem pontosan: alábbi képeken látható.
 Mit csinálok rosszul? Vagy meg lehet ezt oldani másképpen is? Valamint a nyitott oldalt hogy lehet "zárni"?Szerk: természetesen a félkört úgy szerkesztem, hogy párhuzamos legyen teljesen a bázis vonallal (ami az exportált képeken nem látszik: X,Y,Z tengely) 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Erre értettem, hogy hétvégi nyaralós kecónak jók ezek a kis ötletes házikók. Pl. nekem az a típus tetszik, ami mobil, és vihetem bárhová...
 Erre értettem, hogy hétvégi nyaralós kecónak jók ezek a kis ötletes házikók. Pl. nekem az a típus tetszik, ami mobil, és vihetem bárhová...