- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barret001 #21408 üzenetére
Az nem gond,csak azért tettem fel a kérdést,mert hátha van valami usb-s megoldás.
Bár a HP kapcsolóját elnézve lehet még forrasztani se kell,leszigetelt 2 apró krokodilcsipesz is jó lehetne,akkor az még egyszerűen el is távolítható ha mondjuk eladnám.Csak jól szigetelni kell,nehogy máshova is hozzáérjen valamelyik.A okoskonnektor annyira nem szimpatikus nekem.Sokmindenre használom őket (Ikea Tradfri),de valami pofásabb és szolidabb megoldás jobban érdekel.
Pl a gomb beépítve az asztalba.Az usb portok is így lesznek megoldva. -
-
Sziasztok!
Szeretném az asztalom kicsit minimál stílus felé elvinni,így a pici HP EliteDesk Minimet elrejteném az asztal aljára szerelve.
Viszont ugye ott a bekapcsolás kérdése.Biosban opció nincs a billentyűzetes bekapcsolásra,viszont érdekesmódon a vezetékes egér kattintására bekapcsol.Na most ez az opció is kiesik,mert az is wireless lett.
Szóval a kérdésem!
Létezik usb-s külső power gomb?Csak mert én eddig nem találtam.
Vagy szerezzek egy alaplapi csatira köthető gombot és azt forrasszam be a gép előlapi gombjának a lábaihoz?Ehhez szeretnék tanácsokat/ötleteket kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest