- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothd1989
tag
válasz
razorbenke92 #21471 üzenetére
Össze kellene hangolnom az alaplap és a vga fényeket mivel külön-külön program vezérli őket. Erre találtam egy elvben működő megoldást: az openrgb-t. Ami működik - illetve mégsem, mert kevesebb effektet tud vele minden és minden indítás után újra kell konfigurálni valami miatt (hiába csinálok profilokat stb.). Tehát ez és hasonló érdekelnek egyfelől, másrészt meg, hogy ki milyen ledszalagot használ, ilyesmik - mik a tapasztalatok.
-
tothd1989
tag
válasz
saopaolo97 #21472 üzenetére
Ha pci-e kell, az biztosan nincs 24 pines kialakításban. Egyébiránt az EVGA moduláris kábelek elvben egymással kompatibilisek (tehát pl. az én kábelem jó a te tápodhoz és fordítva), hátha találsz abból hosszabbat. Én személy szerint inkább vennék toldást (kelljen akármelyik kábelhez is) a merlinhardvertől, úgysem nem látszik a gép látható részében (nekem se lehet látni) és biztosan kompatibilis.
-
tothd1989
tag
Nem akarok spammelni (bár megtettem
), de eredetileg egy fórumot keresek ahol (a)RGB-s pc alkatrészekkel, ledekkel és ezek programjaival foglalkoznak - van egyáltalán ilyen? Fórumtémákat nézve több mint 100 van modding kategóriában, pár oldalt átlapoztam sikertelenül - az összeset biztosan nem fogom
-
tothd1989
tag
válasz
saopaolo97 #21467 üzenetére
Én itt vettem. Egész pontosan ezt a típust.
Az én tápom is EVGA, egyenlőre nincs semmi probléma vele, nagyon hamar megjött (1 vagy 2 nap).
Itt az aprón is van egy tag aki ilyesmivel foglalkozik, de nekem egy 30cm-es harisnyázott feketére 6000Ft-ot mondott, válaszra se méltattam. Viszont ténylegesen egyedi igények esetén opció lehet ő is, ha nem számít a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Chieftec - GPS-700A8 - 700W - eladva bazsa102381 kollégának
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest