- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
razorbenke92 #21734 üzenetére
Egy ilyen jó lehet? Csak be kell hozzá szereznem egy mikro usb -> alaplapi usb kábelt.
-
Nimda
addikt
válasz
razorbenke92 #21734 üzenetére
Nem nagyon találok itthon. Legalábbis olyat ami nem távos, de pc -be építhetőt.
-
Nimda
addikt
válasz
razorbenke92 #21731 üzenetére
Köszönöm a leírást, ez még ismeretlen terület volt számomra, nem igazán foglalkoztam RGB eszközökkel. Nos, az én esetemben nem lehet mit tenni, idővel alaplap váltás a cél, ha ki akarom teljesen aknázni az ARGB előnyeit. Egy kollégám megjegyezte, hogy picit vicces egy procihűtőhöz új alaplapot venni
de kénytelen leszek.
-
Nimda
addikt
Nos kitisztult a dolog, vannak olyan lapok (pl. Asus B450-F Gaming) amik 12V -os headerrel is tudják az aura syncet. Na ehhez jó a Deepcool konvertor, ha pl. 5V -os RGB -t akarunk rákötni. Az enyém sajnos nem, így marad ebben az állapotában. Vagy lapot váltok, ami amúgy is esedékes idővel
-
Nimda
addikt
válasz
razorbenke92 #21727 üzenetére
Egyébként én abban a tudatban voltam, hogy ez a konverter ARGB -re alakít. Mert így, hogy csak tol egy 5V -os konvertálást, vezérelhető színek nélkül, nagyon nem látom értelmét. Illetve az alaplapi RGB -vel együtt. Legalább lenne hozzá egy vezérlő szoft.
Amúgy ezt a régi 12V -os RGB szabványt mi tudta kihasználni és hogyan?
Így használom a konvertert, ami igazából hülyebiztos
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
válasz
razorbenke92 #21714 üzenetére
Na ez eszembe se jutott, köszi!
-
Nimda
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Deepcool AK400 digital proci hűtőt. A gondom az lenne, hogy az alaplapomon (Asus prime B350 plus) csak egy 4 tűs 12V -os RGB csatlakozó van, a hűtőn pedig 3 tűs. A képen látható a 4 tűs csati. Hogyan lehetne csatlakoztatni az 5V -os 3 tűs csatit, van erre valami átalakító? illetve nem elég az alaplapi USB, az RGB működéséhez? Ha valaki esetleg járt már így és van megoldás, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest