- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anaren91
üzenetére
Nos, ahogy itt nézem, ez nem olyan egyszerű dolog.
Itt láthatod a kábelkiosztását a kontrolernek. Amint láthatod, a power kábelei 3,3V illetve 7,2-9V feszültséget vesznek föl. Továbbá a PS2 kontroller több kábelen, is kommunikál, nem csak a szimpla DATA+ DATA- csatornákon. Tehát sajnos az átvágod, átforrasztod módszer nem alkalmas USB kommunikációra.
-
-
Rivaul
addikt
válasz
Anaren91
üzenetére
Nem kell lézer vágó. A flexel ajtóstól rontasz a házba
Nekem ilyen van kb 3k-ért találsz. Ehhez van mini flex fej kb 2 centis korong amivel tökéletesen lehet aprólékos vágásokat csinálni s utána finomra csiszolni. Még így is a kereten belül lennél s messze jobb végeredményt érhetnél el, pl a plexit is meg kell vágni. Ha még is flexel állsz neki kérlek tedd fel youtube-ra.

Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is ezt tenném. Amit magam meg tudok csinálni az úgy is nagyobb elégedettséggel tölt el.
Mert ahogy olvasgattam táblába adják...annyi meg kell a fenének.