Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
Értem.
Azt tudom, hogy nekem kell összerakni (a Conrad-os is olyan lett volna).
Akkor pedig nagyon jó, hogy ennyi pénzből kijön az egész.
De ha felteszem Logout-ra, akkor legalább mindenki látja, hogy mi kell hozzá, hogyan kell össekötni a kábeleket a csatikkal, stb... Ezért gondoltam, tudom nagyban függ a poti mérete is a venti áramfelvételétől, ez persze fel lenne tüntetve. Nekem a 120mm-es venti 0.38A-es, a többi venti ennél már csak kissebb (nálam a 3 közül).
Vagy akár olyat is lehet csinálni, hogy egy olyan ember aki keni-vágja ezt a dolgot, számolást meg mindent, akkor ő leírná szépen és részletesen, hogy mit hogyan kell számolni, mit kell hozzá, rakna fel kapcsolási rajzot, akkor csak egyszer kell leírni és ha valaki ismét megkérdezni, hogy hogyan is kell ilyet csinálni, akkor csak a linket megkapná és kész. Így nem kellene minden héten elmesélni az egészet.
Szvsz ezzel sokat lehetne segíteni.
Am. megbántásről egyáltalán nincs szó, tudom jól, hogy baromi suta vagyok az egészhez, nem véletlenül nem az autóelektronikát választottam.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- EVGA Supernova 850 GT
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest